Articol publicitar

5 motive pentru a opta pentru un scaun de masă reglabil pentru bebele tău

0
0
Publicat:

Acum este copilul tău capabil să stea drept pe cont propriu? Așa că acum poate să stea la masă cu tine, în scaunul lui de masă. Pentru a evita să investești într-unul nou cu fiecare explozie de creștere, optează pentru un scaun înalt scalabil. Îți explicăm multiplele sale avantaje.

1 jpg

1. Este potrivit pentru nou-născuți

Marele avantaj al unui scaun înalt convertibil este că îți însoțește bebelușul până la începutul deceniului, când copilul tău va fi suficient de mare încât să stea într-un scaun normal. În fiecare etapă a creșterii sale, va trebui doar să reglezi scaunul sau să asamblezi alte părți pe sistemul de bază. Astfel, bebelușul tău va putea deja să stea alături de tine chiar dacă este încă mic!

2. Este o investiție inteligentă

Un scaun de masă bebe înalt convertibil este mai scump de achiziționat, dar este o investiție excelentă deoarece te va însoți mult timp. Pentru a fi siguri că achizitionezi unul de bună calitate, nu ezita sa optezi pentru un exemplar mai scump. Un scaun care îți va însoți copilul ani de zile ar trebui să poată rezista la câteva răsuciri (gândește-te la mâinile lipicioase ale copilului tău, la crizele lui și la felul lui de a-și mânca mesele împrăstiind mâncarea peste tot). De asemenea, asigură-te că scaunul are suprafețe netede și puține colțuri, astfel încât să îl poți curăța cu ușurință.

3. Îl poți folosi oriunde și oricând

Unele sisteme au o tavă separată în kit. Astfel, poți lăsa copilul să mănânce și să se joace în toată casa fără să îți faci griji. O tavă ca aceasta este și foarte practică la masă, pentru a putea bea și mânca lângă copilul tău. Glisează-l de-a lungul mesei pentru a economisi spațiu.

4. Copilul tău va fi așezat confortabil

Scaunele înalte convertibile au suport pentru picioare reglabile, scaune reglabile și perne împrăștiate cu curele integrate. Echipamentul perfect pentru a face copilul să se simtă confortabil așezat, în siguranță și bine sprijinit în orice moment. Fă întotdeauna o verificare ergonomică: coatele copilului tău trebuie să fie întotdeauna la aceeași înălțime cu masa, două treimi din coapsă să se sprijine pe scaunul scaunului, iar picioarele să fie la un unghi de 90 de grade. Dacă toate aceste elemente sunt prezente, copilul tău stă foarte bine.

5. Se adaptează armonios la interiorul tău

Pentru părinții cărora le pasă de armonia interiorului lor, un simplu scaun înalt se poate dovedi a fi un adevărat dezastru decorativ! Din fericire, producătorii oferă din ce în ce mai multe scaune cu design drăguț, elegant și atemporal. De exemplu, multe scaune sunt disponibile în diferite culori, astfel încât să poți alege un scaun care se potrivește perfect gustului și stilului tău personal și care se adaptează perfect design-ului din casa ta. Ești un fan al stilului scandinav? Atunci sigur vei găsi scaunul care poate fi potrivit pentru tine. Accesoriile sunt disponibile într-o gamă de culori proaspete pentru a se asigura că scaunul se integrează armonios în interiorul tău.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite