Articol publicitar

IQOS continuă să construiască un viitor fără fum

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispozitivele heat-not-burn continuă să câştige teren în faţa ţigărilor clasice, fiind, în momentul de faţă, o alternativă mai bună la fumatul tradiţional. Philip Morris a făcut primii paşi în această direcţie prin introducerea dispozitivelor IQOS, care încălzesc tutunul în loc să-l ardă, eliminând astfel problema scrumului deranjant şi a fumului. Mai mult decât atât, IQOS eliberează cu 95% mai puţine substanţe toxice.

Faptul că IQOS generează cu până la 95% mai puţine substanţe nocive în aer decât ţigările clasice a fost confirmat de FDA (Administraţia Alimentelor şi a Medicamentelor din Statele Unite), care a aprobat comercializarea dispozitivelor IQOS pe piaţa americană.

„Există un parametru pe care l-am studiat cu atenţie, cel al calităţii aerului în spaţii închise când se face o activitate sau se foloseşte un produs. Este un aspect studiat intens pentru IQOS şi am demonstrat că folosind acest produs nu afectezi negativ calitatea aerului din spaţiul respectiv“, a declarat Serge Maeder, Director Product Research Phillip Morris International.

Cum funcţionează, mai exact, tehnologia din spatele IQOS? Într-un astfel de dispozitiv, tutunul e încălzit la o temperatură ce poate ajunge până la 350 de grade Celsius, în loc să fie ars, ceea ce înseamnă că eliberează în aer mai puţine substanţe toxice decât ţigările clasice.

„Cu ajutorul studiilor clinice am demonstrat rapid că, în cinci zile, persoanele care folosesc IQOS îşi reduc expunerea la substanţe toxice“, a adăugat Serge Maeder.

Folosirea dispozitivului IQOS nu marchează doar începutul unei experienţe îmbunătăţite a fumatului, ci şi o schimbare mică, dar semnificativă a stilului de viaţă. IQOS te scuteşte de problema scrumului de ţigară, şi, pentru că generează un aerosol în loc de fum, mirosul pe care îl vei resimţi este discret, spre deosebire de cel greoi, care persistă vreme îndelungată în casă, pe mâini şi pe haine. Acesta este şi motivul pentru care IQOS poate fi utilizat chiar şi în spaţiile închise, fără să îţi mai pui problema mirosului neplăcut de fum care persistă mult timp după terminarea ţigării clasice.

Iar dacă vrei să te convingi şi tu de efectele pe care le produce IQOS în comparaţie cu ţigaretele clasice, poţi face oricând testul expiraţiei. Cu ajutorul acestuia, vei vedea exact care sunt urmele lăsate de substanţele din fumul de ţigară şi care sunt cele lăsate de aerosolul generat de IQOS.

Cum poţi face acest text al expiraţiei? Foloseşte kitul oferit de IQOS, care conţine două dischete demachiante, una pentru IQOS, una pentru o ţigară clasică. După primul puf de IQOS, expiră cu putere aerul prin discheta demachiantă, apoi repetă operaţiunea cu o alta discheta prin care sufli fum tras dintr-o ţigară clasică. La final, poţi observa rezultatele experimentului în funcţie de modul în care s-a colorat discheta prin care ai expirat după acel puf din ţigara clasică. Acest test poate fi reprodus şi la tine acasă fără nimic altceva decât două simple dischete demachiante.

În prezent, dispozitivele IQOS sunt prezente în 47 de state, conturând astfel direcţia unui viitor fără fum şi fără scrum, fiind o alternativă mai bună pentru fumătorii care vor să continue să fumeze.

Material realizat în cadrul campaniei Promisiunea IQOS. Află mai multe pe promisiunea.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite