Horoscopul săptămânii 29 august- 4 septembrie 2022: Zodia care se va bucura de noroc pe toate planurile

0
Publicat:

Horoscopul pentru săptămâna 29 august – 4 septembrie 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click! Lorina pentru cele 12 zodii.

Horoscopul săptămânal pentru 29 august- 4 septembrie. Foto Shutterstock (Arhivă)
Horoscopul săptămânal pentru 29 august- 4 septembrie. Foto Shutterstock (Arhivă)

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 29 august - 4 septembrie 2022 

Dorințele de a vă relaxa alături de prieteni, de a pleca în călătorii, vor fi uneori stopate de obligațiile pe care le simțiți față de copii. 

Ideile și teoriile pe care le aveți cu privire la partea sentimentală a lucrurilor nu sunt primite cu inima deschisă de alții, nu sunteți pe aceeași lungime de undă cu ei, astfel că este mai bine să nu le împărtășiți. Dacă sunteți singuri și vă căutați un partener, nu credeți tot ce se spune la telefon sau cu cineva de pe internet, țineți cont de intuiție. 

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 29 august - 4 septembrie 2022 

Sunteți harnici și responsabili și nu prea e în natura voastră. Poate că ați învățat din greșelile din trecut, astfel că mă îndoiesc eu că veți rămâne fără rezultate frumoase în carieră. 

Trebuie să lucrați mult dacă doriți să atingeți obiectivele dorite. Depășind obstacolele, puteți înainta în carieră. Astfel, situația financiară se va îmbunătăți treptat pe viitor. 

În această perioadă este posibilă o călătorie de afaceri, care va completa ajutorul astral primit pentru rezolvarea problemelor profesionale. Rudele și prietenii vă vor sprijini.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 29 august - 4 septembrie 2022 

Veți avea nevoie de persoane care să vă asculte, care să fie atenți la voi, să vă admire talentele, precum și ideile de care veți deborda. Veți fi gata să vă expuneți opinia cu privire la orice fel de problemă.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 29 august - 4 septembrie 2022 

Cu toate că nu pot afirma că nu aveți succes în ceea ce veți face de-acum încolo, nici nu pot confirma ca el vine în cascadă, dimpotrivă, vine ca un șuvoi ce curge pe culoar strâmt, astfel nu este momentul să vă culcați pe-o ureche. Va fi deosebit de important să vă hotărâți ce alegeți: ori continuați să trăiți simplu și comod, ori vă înhămați la mai mult efort și stres.

Află ce le așteaptă pe celelalte zodii pe Click.ro!

Horoscop



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite