Horoscop 5-11 august. Nativii care se confruntă cu o oboseală care îi stoarce de puteri: Nu faceţi ce vă dictează inima!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscop pentru perioada 5-11 august 2022, realizat de astrologul Lorina, pentru nativii fiecărei zodii. Berbecii au parte de o experienţă karmică, Taurii nu-şi găsesc echilibrul, iar Fecioarele rămân fără putere de la o zi la alta.

BERBEC

Controlul emoţiilor şi evitarea comportamentului nesăbuit vă ajută foarte mult pentru a evita problemele dificile din zilele de vară care au mai rămas. Fiecare decizie pe care o luaţi nu trebuie să fie spontană, săvârşită din încăpăţânare sau din dorinţa de a dovedi ceva cuiva. Altfel, se pare că norocul se îndepărtează de voi. Puteţi lua contact cu un lucru sau întâlni o persoană care va veni din trecut, poate dintr-un loc foarte îndepărtat şi nu este vorba nici de ultimii ani, nici din copilărie, ci dintr-un trecut pe care să nu-l mai amintiţi. Se pare că voi cunoaşteţi această persoană din legături karmice. Cu această ocazie, veţi începe să vă gândiţi la destin. Poate părea că realizările de până acum sunt minore şi veţi dori să încercaţi ceva nou – ascultaţi-vă flerul. Deşi nu tot ceea ce aţi planificat până acum se va dezvolta aşa cum doriţi, din orice situaţie dificilă puteţi face o experienţă pozitivă. 

TAUR

În special dacă v-aţi născut în a doua decadă a zodiei, încercaţi să vă luptaţi mai activ împotriva neajunsurilor care vă împiedică să trăiţi cu frustrări şi fac să ia naştere în voi nemulţumirea interioară. Dorinţele interioare se pot afla la o răscruce. Împărţiţi între impulsurile iraţionale, pe de o parte, şi nevoia de a vă stabiliza, pe de altă parte, este posibil să aveţi dificultăţi în găsirea unui echilibru corect. Problema este că nu ştiţi ce vreţi sau dacă ceea ce vreţi este accesibil cu puterile voastre. Veţi simţi nevoia să aflaţi mai multe despre ce fac prietenii voştri şi veţi începe să vă daţi întâlniri. Relaţiile de cuplu vor fi presărate cu poticneli, dar cine a mai văzut să meargă acolo totul bine în perioada asta? Fiţi şi voi mai îngăduitori cu celălalt, nu puneţi presiune, chiar dacă aveţi dreptate în ceea ce susţineţi.  

GEMENI 

Discuţiile de acum sunt axate pe seriozitate, pe aspectele pragmatice. Vă raportaţi la detalii din viaţa

de zi cu zi, nu luaţi decizii decât dacă vi se îndeplineşte un minimum de condiţii legate de asigurarea confortului şi a nevoilor cotidiene. Vă preocupă starea de sănătate, căutaţi informaţii despre menţinerea cât mai mult şi cât mai bine a unei stări de echilibru psiho-emoţional. Trebuie să găsiţi un echilibru între planul carierei şi cel al preocupărilor legate de sănătate care acum pot deveni excesive. Vreţi să le combinaţi, dar nu aveţi cum să atingeţi perfecţiunea nici în igiena pură a locului de muncă, nici în planificarea până în cele mai mici amănunte a orelor de masă şi respectarea lor în condiţiile unui program de muncă în sistemul competitiv actual. Faceţi concesii, acceptaţi că este necesar să colaboraţi cu unii colegi, că e nevoie să staţi peste program în anumite situaţii şi zile

RAC

Cunoaşterea unei persoane fermecătoare, romantice şi generoase va insufla o nouă forţă în voi şi va da speranţă unor relaţii promiţătoare şi serioase. Atenţie, am spus că va da speranţă, nu şi că ea se va împlini! Zilele de 6, 8, 9 însă au o doză mare de autoînşelare. La job şi în zona financiară, greutăţile, relaţiile cu autorităţile, întârzierile pe care le traversaţi vă indispun şi cheful de muncă aproape că dispare. Nu vă sfătuiesc să abandonaţi, pentru că doar fiind activi acum o să reuşiţi să depăşiţi adversităţile pe viitor. Pe frontul iubirii, dezamăgirile sunt posibile. Încercaţi să depăşiţi complexele lor interne şi să nu vă fie frică să luaţi iniţiativa. Acordaţi mai mult timp problemelor personale, căci trebuie să le rezolvaţi cât mai curând posibil. Ar trebui să gândiţi bine în prealabil spre ce trebuie să dirijaţi mai întâi energia – pentru a da şansă unei noi relaţii sau pentru a întări legătura veche?

LEU

Călătoriile, investiţiile şi zona prietenilor apar în primul plan al preocupărilor voastre. Multe se vor desfăşura în ritm rapid, însă nimic nu va fi simplu. Va fi nevoie de efort şi răbdare atunci când lucrurile nu înaintează pe cât de repede vă doriţi. Aceia care visează la posturi înalte, să nu-şi imagineze că vine totul curgător lapte şi miere spre ei. Mai curând zonele de comerţ au nevoie de revizuiri. Principalul lucru este să nu renunţaţi la călătoriile de afaceri, să acceptaţi să întâlniţi oameni din trecut şi să fiţi mereu conştienţi de ceea ce se întâmplă în echipa voastră. Cât despre zona comercială pe care am amintit-o, da, aveţi fler, aveţi putere de convingere să vindeţi orice produs numai dacă mergeţi pe cărări deja bătute. Cât despre investiţii, cumpăraţi o firmă veche sau colaboraţi cu persoane cu care aţi mai lucrat. Trebuie mai curând să economisiţi bani pentru o afacere personală care poate fi deschisă mai la toamnă.

FECIOARĂ 

Aspectele astrale vă ajută acum să faceţi ordine în hârtii, acte şi documente, şi să vă stabiliţi cheltuielile prioritare lunare, dar aşteptaţi-vă şi la confruntări concurenţiale. Financiar, veţi fi creativi şi există tendinţa de a vă consolida lent poziţia. Veţi începe să acţionaţi în mod activ, pentru că doar aşa calea către succes va fi întotdeauna deschisă. Educaţi-vă puterea voinţei şi nu pierdeţi controlul de sine chiar şi în situaţii critice! Din punct de vedere al sănătăţii, puteţi simţi o oboseală incredibilă, ceea ce poate duce la o grămadă de probleme. Puterea se scurge de la o zi la alta, iar asta nu este încurajator. Pentru a simţi din nou farmecul vieţii şi a adăuga energie, trebuie să aveţi grijă de voi. Încercaţi să ieşiţi din starea letargică, să vă relaxaţi mai mult şi să nu faceţi ce vă dictează inima. Vă sfătuiesc să mergeţi mai devreme la culcare, să mănâncaţi alimente bogate în proteine şi să scăpaţi de depresie

BALANŢĂ

 Nu este nevoie neapărat de discuţii intelectuale pentru a vă menţine atenţia. Aveţi nevoie mai curând

să vi se povestească din experienţa personală, apreciaţi mai mult o conversaţie cu exemple practice, cu experienţe trăite concret şi din care aveţi de învăţat, de admirat. Sunteţi într-o dispoziţie jovială, vreţi să asimilaţi situaţii, poveşti, să trăiţi din plin experienţe noi chiar şi prin intermediul altora. Perioada va trece prin diferite etape, de la a vă petrece timpul cu cei mai tineri şi mai lipsiţi de experienţă până la considera că dacă le daţi o şansă şi nu îi priviţi de sus, aveţi de învăţat chiar şi simpla lecţie a recunoştinţei în faţa bucuriilor simple ale vieţii. Ulterior, încercaţi să importaţi plenitudinea şi armonia la locul de muncă, vreţi să îmbunătăţiţi colaborarea colegială pentru ca, la finalul perioadei, să alegeţi să staţi cu partenerul, să vă împliniţi sentimental şi să trageţi concluzii împreună.

SCORPION

Unele lucruri v-au luat timp şi efort pentru a le dezvolta şi a le optimiza. Astfel sunt relaţiile de familie, tradiţii la care aţi lucrat şi pe care le-aţi perfecţionat în timp. Chiar dacă alte lucruri sau persoane sunt nesigure, pe acestea ştiţi sigur că puteţi pune bază. Este important să recunoaşteţi valoarea acestora, să apreciaţi stabilitatea şi să nu încercaţi să modificaţi ce ştiţi sigur că funcţionează doar pentru acum

aveţi o toană sau vreţi pur şi simplu altceva. Transformările ce vreţi să le aduceţi trebuie calculate, planificate şi nu făcute pocnind din degete sau anunţând brusc că de acum încolo lucrurile se vor desfăşura după alte reguli. Puteţi fi copleşiţi de dorinţa de variaţie, să vă uitaţi în jur şi să trăiţi cu

senzaţia că anumiţi colegi, prieteni sau cunoştinţe au viaţa perfectă şi că e de ajuns să faceţi un anume lucru pentru a atinge acelaşi nivel de ideal.

SĂGETĂTOR

Aveţi parte de romantism, de activitate pe plan sentimental, dar e indicat să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să visaţi cu ochii larg deschişi. Aşteptările nerealiste vă pot deturna de la propriile planuri profesionale, vă poate face să prioritizaţioameni şi lucruri care destul de rapid se dovedesc doar o flamă de moment. Atenţia e importantă şi asupra banilor cheltuiţi acum – din dorinţa de a face impresie sau de a ajuta prieteni puteţi să scoateţi din buzunar mai mult decât vă permiteţi. Moderaţia şi echilibrul sunt secretul pentru a evita ca la finalul perioadei să luaţi contact cu realitatea nu aşa roz a intereselor celor pe care i-aţi crezut. Legat de carieră sau de imagine, nu sunt utile schimbările extravagante – nici de atitudine, nici de comportament, cu precădere să fiţi cel mai vocal în faţa superiorilor. Acum nu aveţi de câştigat ci, revenind la moderaţie, ea e bună să vă ghideze în păstrarea reputaţiei actuale.

CAPRICORN 

 E o perioadă de acumulat înţelepciune. Sunteţi mai filozofi în prima parte, aplicaţi sistemul de valori în ce faceţi, încercaţi să urmaţi principiile generale de morală, de etică şi în competiţiile profesionale, şi în cele din viaţa de zi cu zi. Vă puteţi gândi acum chiar la cursuri de dezvoltare personală, la studii de perfecţionare, să învăţaţi o limbă străină. Planurile de viitor sunt susţinute, dar cu menţiunea că e nevoie să fiţi mai deschişi ca de obicei, să abordaţi un unghi mult mai larg şi să acceptaţi să includeţi planurile şi interesele partenerilor. Sunt momente de acceptare, de eliberare de unele concepţii care acum nu vă mai aduc succesul urmărit. Similar, pot pleca din viaţa voastră chiar persoane, prieteni care se mută în străinătate şi e bine să nu vă agăţaţi de ei. Acordaţi un plus şi sănătăţii, mai ales dacă aţi avut vreo suferinţă în ultima vreme.

VĂRSĂTOR

Va trebui să acceptaţi toate evenimentele ce se îndreaptă spre voi, căci nu prea aveţi de ales, indiferent dacă vă place sau nu. Financiar, încă se mai reglează sectorul bănesc cu ajutorul partenerului şi vă ajută să vă menţineţi pe linia de plutire sau chiar să transformaţi uşor lucrurile acolo. Nu vă lăsaţi ghidaţi de emoţii atunci când vine vorba de gestionarea banilor pentru că riscaţi să vă confruntaţi cu o criză financiară. E posibil să fiţi criticaţi de şefi la serviciu, mai ales pe 8, 9 august, dar în loc să vă analizaţi greşelile, o să vă simţiţi doar ofensaţi. Acceptaţi că uneori nici voi nu le ştiţi chiar pe toate, căutaţi să-i mai ascultaţi şi pe alţii de la care chiar aveţi de experimentat. E momentul să învăţaţi trucuri comerciale şi de negociere, să vă perfecţionaţi abilităţile în dialog, pentru că toate astea vă pot pregăti pentru provocările din viitor.

PEŞTI 

Afacerile, îngrijirea la domiciliu, comunicarea cu colegii, toate astea vor fi importante. Dar o astfel de rutină nu vă va împiedica să găsiţi micile bucurii ale vieţii. Relaţiile cu colegii vor fi plăcute, plus că este posibil contactul cu apropiaţii şi rudele. Cu multă energie, canalizată constructiv, vă aşteaptă rezolvarea problemelor de uz casnic şi de familie. Aşa puteţi obţine chilipiruri ori puteţi face o redecorare ieftină, dar de înaltă calitate în locuinţă. Poate că ar fi nevoie de ceva atenţie la începutul săptămânii, când apar probleme interne. Afectiv, sunteţi plini de îndoieli, întrebări şi ezitare. Aveţi momente când simţiţi că omul de lângă voi este cel ales, dar uneori vi se pare că e absolut străin şi vă întrebaţi ce caută atât de aproape. Dacă aţi avut ceva divergenţe în trecut, acum partenerul va face o încercare disperată de a se reabilita în ochii voştri

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite