Horoscopul săptămânii 20-26 august 2022

0
Publicat:

Horoscopul pentru săptămâna 20 - 26 august 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare dintre cele 12 zodii ale zodiacului european.

Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 august Foto Shutterstock
Horoscopul săptămânal pentru perioada 20-26 august Foto Shutterstock

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 20 - 26 AUGUST 2022

Unii au nevoie de relaxare în concedii și vacanțe după o perioadă grea și concentrată, iar alții poate ca s-au odihnit deja iar acum au ambiții mari de împlinit. Acestora din urmă, le crește dorința de mărire a veniturilor, de obținere a unui statut social mai ridicat, de ocupare a unei poziții de conducere, dar pentru asta trebuie ca ei să-și demonstreze abilitățile organizaționale, să ofere sfaturi și îndrumări, să îi conducă pe ceilalți. Dacă vor reuși, va crește încrederea în sine și vor ajunge pe locuri de top.

Acordați atenție manevrelor partenerilor sau adversarilor în această săptămână din lună, căci acțiunile lor vă privesc și pe voi. Partea bună e că astfel de reacții vă scot din comoditate, împiedicându-vă să vă sprijiniți pe lauri. Pot apărea multe întrebări, sugestii, nevoia de a comunica multe, de a discuta, de a primi și de a prelucra informații, așa că o să aveți ce face.

Nici la serviciu nu e totul uniform, căci vin schimbări, fie de atmosferă și condiții de lucru, fie chiar de șefi sau poate chiar voi o să fiți aceia care primesc și acceptă altceva.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 20 - 26 AUGUST 2022

Călătoriile lungi, întâlnirile cu străinii pot aduce schimbări semnificative pentru voi, dar în același timp ele pot afecta interesele, aspirațiile spirituale și poate chiar să vă sucească mințile. Drept urmare, pe lângă drumurile cu scop distractiv, ar putea veni și ofertele pentru a lucra într-o companie multinațională, pentru a participa la proiecte creative comune. Un sfat vă dau în acest caz și anume că trebuie să fiți atenți, deoarece drepturile vă pot fi încălcate!

Când călătoriți, trebuie să aveți grijă, deoarece se pot petrece evenimente care să dea alt curs față de cum v-ați planificat și ați sperat.

Afectiv, relația se dinamizează, lucru ce va contribui la o comunicare romantică destul de activă și la o exprimare creativă. Să aveți grijă, căci în relațiile cu cei dragi, emoționalitatea excesivă poate aduce conflicte de interese ori cerințe supraevaluate.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 20 - 26 AUGUST 2022

Va trebui să acționați cu prudență și la timpul potrivit, pentru a stinge certurile și tensiunea în relații, pentru a nu complica comunicarea cu cei dragi, cu partenerii ori superiorii. Multe din faptele voastre vor fi criticate, iar voi o să primiți remarcile altora cu ostilitate. Tranzacțiile financiare pot fi nereușite, investițiile prea mari, se pot ivi probleme cu impozitele, cu fondurile publice, cu creditele, precum și conflicte cu șefii.

Sunteți fluctuanți poate, veți da dovadă de inconsistența în afaceri sau unii dintre voi puteți chiar încălca stabilitatea morală. Pentru ultima remarcă valabilă, poziția financiară și autoritatea pot fi afectate, astfel încât va fi dificil să se evite confruntările cu partenerii și nu se va putea ajunge la compromisuri ori soluții reciproc avantajoase.

Recomand de asemenea, evitarea încrederii totale în noile cunoștințe care apar în cale!

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 20 - 26 AUGUST 2022

Multe vor fi în mișcare și pentru voi, iar ciclul schimbărilor, întâlnirilor și evenimentelor poate provoca o stare emoțională instabilă. Veți avea nevoie de sprijinul persoanelor dragi, al partenerilor, dacă vreți să mențineți ordinea în afaceri și în lumea voastră interioară. Situațiile confuze de la locul de muncă, lipsa de înțelegere reciprocă cu colegii, indecizia unor persoane, pot complica puțin situația, ceea ce vă face să nu fiți confortabili în primele zile ale lunii.

Nu-s excluse erori în modul de lucru, iar asta-i valabil și dacă sunteți la școala sau cursuri în această perioadă. Așa că, pot apărea critici din partea conducerii sau profesorilor. Prin spatele vostru pot fi intrigi, bârfe și este posibil ca greșeli din trecut, probleme nerezolvate, acțiuni ascunse să necesite lămuriri. Trebuie să fiți foarte atenți, în special la drumuri, pentru a nu vă trezi implicați în evenimente neplăcute.

Citește predicțiile complete pentru horoscopul săptămânii 20-26 august pe Click.ro

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite