Horoscop săptămânal 27 ianuarie - 2 februarie. Se dezvăluie multe secrete pentru o zodie

0
Publicat:

Realizat de astrologul Lorina, horoscopul perioadei 27 ianuarie - 2 februarie cuprinde predicții complete pentru toate semnele zodiacale. Pentru nativii uneia dintre zodii ies la iveală secrete. Pentru alții se reactivează conflicte.

Horoscop. FOTO Shutterstock
Horoscop. FOTO Shutterstock

Taur

Unora le va lua timp să se înțeleagă pe ei înșiși, sentimentele și ideile lor. Alții, este posibil să se confrunte cu dificultăți financiare datorate cheltuielilor nepotrivite sau apariției unora neprevăzute.

Două tipuri de energii importante vor acționa. Unul va reactiva conflicte vechi în relații, iar altul va ridica potențialul creativ.

Va trebui să demonstrați maturitate spirituală pentru a lua deciziile corecte, pentru a tăia „nodul gordian”, a pune capăt unui fel de relație sau a încerca să o schimbați, mai ales în primele două zile ale perioadei.

Gemeni

Până la sfârșitul săptămânii puteți simți o lipsă de energie și o schimbare bruscă de dispoziție, care va fi greu de controlat. Dificultățile emergente vor afecta problemele legate de relațiile de familie și de căsătorie. În mariajele cu vechime va crește dorința de a dobândi o libertate personală, fapt pentru care poate deveni un test în relația voastră. 

Pentru aceia aflați deja într-un proces de separare, mărul discordiei principale va fi împărțirea averii. Acum nu este cel mai bun moment pentru a lua decizii categorice și, probabil, merită să așteptați.

Rac

În relațiile personale vă veți simți dependenți, iar acum va fi dureros. Dacă există o pasiune comună, un lucru care vă inspiră pe amândoi, aceasta va ajuta la găsirea unei înțelegeri reciproce și la susținerea confortului psihologic pentru amândoi. 

Această săptămână este un moment în care se dezvăluie multe secrete, atât ale voastre, cât și ale celor din preajmă. Cel mai probabil, ele nu vor fi plăcute și vă vor determina să vă reconsiderați relațiile cu mulți oameni.

Leu

Perioada aduce provocări prin faptul că aveţi impresia că nu mai aveţi control asurpa relaţiilor cu ceilalţi şi asupra manifestărilor de răbufnire emoţională.

Acum e momentul să gestionaţi anumite frustrări, să apelaţi la terapii holistice care să vă sporească autocontrolul şi să eliberaţi tipare care v-au limitat anterior. Pot reveni persoane, frici cu care v-aţi mai confruntat sau chiar simptome fizice pe care cei din jur vă vor obliga să le verificaţi sau să se le acordaţi atenţia cuvenită, asta dacă nu cumva o veţi face din proprie iniţiativă. E nevoie să acceptaţi că un proiect profesional a ajuns la final, că o anumită etapă s-a încheiat.

Fecioară

Datorită încrederii în voi și unei surse mari de energie creativă, veți putea realiza ambițiile, planurile mărețe. Dorința de a vă arăta calitățile de lider va contribui la creșterea responsabilității, a maturității, a inițiativei, astfel încât o dinamică pozitivă poate apărea în carieră, vă va ajuta să vă dezvoltați și să vă promovați propria afacere.

Veți putea obține un mare succes în creativitate, sport, educație, acte de caritate.

Citiți horoscopului integral al săptămânii 27 ianuarie - 2 februarie în Click!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite