Cel mai romantic semn al zodiacului. Te copleșește cu atenția și dăruirea sa, este adorabil

0
Publicat:

Având în vedere că se apropie cu repeziciune Valentine's Day, una dintre cele mai renumite sărbători dedicate iubirii, îl prezentăm pe Romanticul Zodiacului.

Cuplu de îndrăgostiți la o plimbare cu bicicleta
Nativii din Taur sunt romantici și afectuoși

Și nu ca să punem presiune pe el, ci doar poate să inspire și semnele mai puțin preocupate de romantism. Până la urmă, fiecare are propriul său mod de a-și arăta iubirea: mai realist, mai siropos, mai empatic. Totuși, ce persoană nu adoră atențiile din iubire?

La categoria romantism, intră gesturile tandre, făcute din inimă: pregătirea unei cine romantice, organizarea unei aventuri împreună, așteptarea partenerului cu o atmosferă intimă, simplul gest de a fi alături chiar dacă partenerul nu o cere, un desert surpriză, amintirea unei date importante pentru partener, sprijinul fizic sau emoțional, surprizele plăcute.

Și, potrivit astrologilor americani, există un semn zodiacal care face cel mai bine toate aceste lucruri. Iar cei care au un astfel de partener ar fi bine să se simtă recunoscători, norocoși.

Cuplu fericit, surpriză cu un cadou
Lângă un partener romantic, bucuria e asigurată

Din punct de vedere astrologic, când vine vorba de iubire, planeta Venus domină tot. Venus era zeița ce patrona sectorul plăcerii: iubire, artă, pasiune, feminin, frumos. Pe harta personală a fiecărei persoane, Venus indică aspectele ce țin de iubire și romantism. Două zodii sunt guvernate de Venus: Balanța și Taurul. Când apar în harta astrală, îți arată influența lui Venus. Planeta poate afecta doar anumite părți ale vieții tale, depinde foarte mult de casele zodiacului, iar acestea sunt stabilite de data nașterii.

Cu toate acestea, cel mai romantic semn este considerat Taurul

Este un semn de Pământ, alături de Fecioară și Capricorn. Taurul este și incredibil de loial, un iubitor al frumosului și unul dintre cei mai buni amanți ai zodiacului.

Ai un nativ Taur în viaţa ta? Iată ce trebuie să ştii despre această zodie

Taurii pot părea ușor autoritari, însă pot justifica această trăsătură prin dorința de independență. Un lucru este, totuși, sigur: te poți baza întotdeauna pe ei. Reprezentații acestui semn au împrumutat de la animalul ce le descrie zodia încăpățânarea specifică, dar constructivă.

Nu se lasă ușor și fac tot ce le stă în putință să finalizeze ce au început

Sunt atașați de posesiunile materiale și foarte rar vei întâlni un Taur nevoiaș, știe cum să-și pună cornițele la treabă, căci viața în lux este esențială pentru ei. Cum să nu se gândească la iubire și frumos, când viața e dulce?

Cu toate acestea, Taurul este generos, împarte din ce are, dar numai după ce și-a oprit suficient. Nu își asumă riscuri. Iubește mâncarea bună și deseori este acuzat c-ar fi prea gurmand. Sunt predispuși la a avea kilograme în plus, dar cine organizează cea mai delicioasă cină romantică? Evident, Taurul.

Este iubitul care te va lua să alergați desculți în iarbă și-ți va mirosi părul, în timp ce îți mângâie mâna. Taurul este pe cât de romantic, pe atât de justițiar.

Nativii din Zodia Taur sunt uneori impulsivi, dar mânați de cele mai nobile principii, precum dreptatea și adevărul. Trebuie să ai o personalitate puternică pentru a face față unui caracter impetuos ca cel al celor din zodia Taur.

Cu semnele de pământ formează și cele mai armonioase relații sentimentale. Un cuplu Taur – Capricorn va fi capabil să miște munții din loc.

Nu va face casă bună cu zodiile mereu în căutare de aventură, căci Taurul este atașat de casă, de rutină, de stabilitate. De aceea, nu este partenerul ideal pentru cei născuți în zodii de aer și foc.

Foto: Pixabay

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite