Horoscop 6-11 august. Zodiile care se vor confrunta cu mari probleme și cele care vor avea succes la bani

0
Publicat:

Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru săptămâna 6-11 august. În timp ce trei zodii par să fie lovite de probleme, alte două se bucură de prosperitate financiară.

Horoscop. FOTO Pixabay
Horoscop. FOTO Pixabay

 Iată ce vă rezervă astrele în săptămâna 6-11 august:

Berbec

Vă găsiţi o cale nouă de evoluţie dar nu vă mai mulţumiţi cu a merge pe mâna altuia sau să urmaţi acelaşi traseu pe care au fost prietenii şi pentru care lucrurile au ieşit cum nu se poate mai bine. Acum faceţi alegeri individuale, bazate pe testările şi experienţele anterioare de care ţineţi cont cu prioritate. Sunteţi clarificat cu rezultatele aşteptate şi nu mai investiţi timp sau bani în activităţi care aţi văzut că nu vă împlinesc. Nu mai staţi la discuţii cu vecinii cu care nu aveţi nimic în comun, nu mai simţiţi nevoia de explicaţii suplimentare pentru rude sau să vă oferiţi voluntar să le faceţi servicii fără să vi se ceară sau să vi se ofere o plată cât de mică. Trecerea nu este uşoară, dar nu vă puteţi abţine şi e posibil să vi se reproşeze că aţi devenit egoist. E doar tendința interioară de a face ceea ce are corpul nevoie.

Taur

Este deosebit de importantă alegerea pe care o faceți acum; multe lucruri vor depinde de această alegere și efectele vor fi pe timp îndelungat. Este  o perioadă semnificativă, când multe nu vor depinde numai de voi, ci și de cei care vă înconjoară. Este logic să țineți cont de faptul că este un moment bun pentru a gândi ceva nou. Înainte de asta, e recomandat să completați și să finalizați toate proiectele vechi. Abia apoi vă puteți întoarce ochii spre altele noi. În plus, lăsați mândria și orgoliul deoparte și recunoașteți-vă eșecul în cazul în care situația este în afara controlului vostru. Doar așa ați putea repara ceva încât să puteți neutraliza instantaneu orice potențială negativitate. În general, este un timp activ, care vă ajută să vă testați într-o varietate de situații. Iar dacă principiile morale sunt inadecvate, atunci această săptămână se poate transforma într-o serie de încercări.

Gemeni

Urmează o perioadă în care vă puteți baza oarecum pe Mercur care, oricum, în poziția obișnuită, joacă rolul de conducător de semn. Acum, în plus, se va transforma în principalul consilier, asistent și în multe alte roluri, dar și acelea de revizuire a superficialității care vă încurcă ițele. Veți avea neapărat nevoie de asta. Însă va fi un timp și pentru relaxare, căci nu este nevoie să faceți nimic la modul de urgență, ci pas cu pas. Principalul lucru este să nu vă lăsați atrași de problemele altora și nici de ideile lor, oricât de promițătoare ar suna ele. Veți avea multe oportunități pentru a gândi chiar și cele mai îndrăznețe planuri, iar în ceea ce privește sfera financiară, șansele vor rezulta din dorințele dumneavoastră. Dacă se vor ivi probleme, ele sunt mai mult datorate indeciziei voastre, nefiind prea clar de fapt ce vă doriți. Nu vă grăbiți căci, din dorința de a face cât mai multe posibil în cât mai puțin timp, riscați să complicați situații și să vă defavorizați singuri.

Rac

Profesional, aveți ocazia de a vă consolida autoritatea, a arăta abilități organizatorice, astfel încât orice formă de cooperare va avea succes.

Dacă sunteți angajator, este bine să recrutați noii angajați din oameni care au mai lucrat la voi, să vă extindeți afacerile și conexiunile personale, să faceți excursii și să vă angajați în activități intelectuale.

A doua jumătate a săptămânii va fi mai tensionată, puteți fi atrași în conflicte, intrigi și probleme ale altor oameni, iar asta vă va distrage de la propriile obiective. Deveniți mai vulnerabili, mai sensibili, predispuși la empatie, așa că insensibilitatea și grosolănia altcuiva pot răni. Acest lucru poate afecta relațiile cu cei dragi. Rămâneți mai curând departe de companiile zgomotoase și reduceți comunicarea pentru o vreme!

Financiar, dacă vă feriți să împrumutați de la prieteni, lucrurile vor merge acceptabil. Ar mai fi un pericol și anume atitudinea voastră frivolă față de bani.

În ceea ce privește viața personală, aici se așteaptă schimbări pozitive în bine. Așa că, bucurați-vă de dinamica de care ați dus lipsă mult timp!

Leu

Este posibil să fiți forțați să căutați surse suplimentare de venit. Puteți schimba locul de muncă, vă lansați în noi proiecte, implementați acele idei pe care le-ați tot întors de mult timp.

Vă sfătuiesc totuși să fiți prudenți la drum și la activitățile sportive! Orice exces poate dăuna grav sănătății. Mai mult, dacă sunteți la volan, verificați-vă actele! Riscurile de a lua amenzi sunt mari.

Săptămâna va aduce lucruri ascunse la suprafață, dar asta va contribui la o conștientizare referitoare la calea pe care trebuie să o alegeți pentru a înainta.

Fecioara

Pot apărea probleme și dificultăți la încheierea contractelor și la finalizarea proiectelor începute anterior. Financiar se pot ivi pierderi, ba chiar ar trebui să vă feriți de furturi posibile.

Nici ultimele 3 zile nu sunt strălucite, căci se pot acutiza bolile, conflictele, litigiile, iar relațiile afective se pot complica. În ciuda faptului că tot ce înseamnă material va fi o prioritate, este interzis să ignorați necesitatea dezvoltării spirituale. 

Citiți în Click! întregul horoscop al săptămânii 6-11 august!

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite