Horoscop zilnic, 26 martie 2016: Gemenii câştigă bani şi admiratori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 26 martie 2016. Gemenii şi Fecioarele au un succes financiar nebun, iar Scorpionii se bucură de bonusuri interesante.

Berbec

Nimic din ce doriţi să înfăptuiţi nu se realizează fără depăşirea unor obstacole mai mici sau mai mari. Lipsa banilor e unul din motivele nemulţumirii dv. Sunteţi obligat să faceţi ordine, dar produceţi un adevărat haos, după care ori plecaţi, ori vă certaţi cu cei cu care locuiţi.

Taur

Faptul că nu vă puteţi decide dacă trebuie sau nu să participaţi din nou la o activitate profesională de grup, este pentru dv. o mare încercare întreaga zi. Aveţi într-adevăr foarte mult de lucru şi va trebui să munciţi cot la cot cu adversarii dv. Măcar veţi câştiga bani mulţi.

   

Horoscop zilnic, 26 martie 2016: Gemenii câştigă bani şi admiratori

Momentan câştigaţi bani mai uşor şi veţi atrage admiratori interesaţi. Chiar dacă v-ar plăcea vreunul, sunteţi mult prea raţional, aşa că îl veţi refuza. Sunteţi criticat de cei dragi, dar de această dată nu le mai daţi atenţia de până acum şi nici nu mai reacţionaţi cu violenţă.

Rac

Aşteptaţi întreaga zi cu nerăbdare întâlnirea cu o persoană iubită, dar lipsită de scrupule. Fie veţi dori să vă răzbunaţi, fie, spre surprinderea dv., veţi spera că iubirea va renaşte. Conflictul dintre dv. şi partenerul de cuplu va dura cât amânaţi discutarea neînţelegerilor.

Leul

Nu veţi reuşi să vă izolaţi de rude, aşa cum speraţi din tot sufletul. De altfel, partenerul de viaţă nu vă aprobă încercarea de a vă retrage, doar pentru că v-au dezamăgit rudele prin alianţă. Chiar dacă va fi o ceartă în toată regula, finalul va aduce multă linişte în familie!

Horoscop zilnic, 26 martie 2016: Fecioara are reuşite financiare

Nu puteţi participa la o adunare comemorativă, dar primiţi vizite neaşteptate, ce vă ajută din punct de vedere financiar. De această dată, banii aduc fericirea! Descoperiţi că aveţi datorii morale faţă de cei ce v-au cerut să mediaţi un conflict, iar rezultatul a fost un insucces.

Balanţă

Urmările sfaturilor pe care le-aţi cerut de la membrii familiei dv. nu sunt cele sperate. Nu daţi vina pe povăţuitor, ci pe incapacitatea dv. de a vă stabili singur priorităţile! Finalizaţi o lucrare care părea că nu mai are nicio şansă de realizare. Seara, sănătate în pericol.

Scorpion

Deşi nu primiţi bani în plus, vi se promit tot felul de bonusuri. În plus, amici sinceri şi devotaţi. Persoana iubită vă bănuieşte că o înşelaţi, fără a avea motive reale. Senzualitatea dv. se manifestă totuşi în cele mai neaşteptate situaţii. Seara, surprize amoroase neaşteptate!

Horoscop zilnic, 26 martie 2016: Săgetătorii evită activităţile riscante

Toate planurile dv. sunt date peste cap de apariţia unei persoane pe care o antipatizaţi. Preferaţi să plecaţi de la serviciu, decât să mai suportaţi noi discuţii „amicale”. Evitaţi activităţile care implică riscuri, deoarece nu aveţi posibilitatea de a vă apăra în niciun fel.

Capricorn

Vă relaxaţi într-o manieră originală – vă certaţi cu persoana iubită! Toate nemulţumirile, pe care până acum le-aţi păstrat pentru dv., răbufnesc pe neaşteptate. Înregistraţi succese neplanificate, numai pentru că vă încăpăţânaţi să le dovediţi celorlalţi cât sunteţi de priceput.

Vărsător

Aveţi senzaţia că aţi lăsat multe lucruri neterminate şi că cei dragi sunt cam plictisiţi. Este de preferat să faceţi schimbări doar în viaţa dv. profesională. Dacă aţi promis să faceţi rost de o sumă de bani pentru o rudă, este posibil să intraţi într-o foarte mare încurcătură.

Horoscop zilnic, 26 martie 2016: Peştii primesc veşti de la rude

Deveniţi confidentul unei persoane îndrăgite şi implicit complice la „activităţile” mai puţin legale ale acesteia. Nu-i ascultaţi pe cei care vă îndeamnă să nu riscaţi, mai ales că pentru moment nu aveţi cum să schimbaţi nimic. Primiţi veşti de la rudele aflate în altă localitate.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite