Ţara care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie: statele în care s-ar simţi ca-n sânul lui Avraam Fecioarele şi Leii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţara care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie. Semnele astrologice nu determină numai personalitatea şi preferinţele nativilor. De fapt, potrivit specialiştilor, aşezarea planetelor în momentul naşterii unui nativ poate determina şi locurile în care acesta poate funcţiona la capacitate maximă şi în care îşi poate trăi viaţa armonios, exact aşa cum îşi doreşte.

Ţara care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie: Berbecul se simte ca acasă în Statele Unite

Nativii Berbeci sunt independenţi, energici, pasionaţi şi determinaţi. Au, de asemenea, un simţ al umorului extrem de dezvoltat. Cu alte cuvinte, sunt născuţi să trăiască în Statele Unite.

Taur: Noua Zeelandă

Perseverent, puternic şi răbdător, Taurii iubesc să petreacă timp singuri, chiar dacă pot fi prieteni foarte buni. Ar trăi fericiţi într-una din cele mai frumoase ţări din lume, potrivit portalului „Buzzfeed”, Noua Zeelandă. 

Gemeni: Spania

Deşi sunt persoane independente, care îşi iubesc libertatea, sunt extrem de sociabili, fiind gata mereu să îşi facă prieteni noi şi să exploreze locuri diferite. Spania este o ţară potrivită pentru spiritul lor cald şi generos.

Ţara care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie: Racii pot duce o viaţă frumoasă în Irlanda

Irlanda este locul perfect pentru Racii cei aventuroşi şi comozi, care se simt cel mai bine atunci când sunt înconjuraţi de familie şi prieteni, în locuri tradiţionale. 

Leu: Brazilia

Generoşi, şarmanţi şi întotdeuna plini de energie, Leii se simt foarte bine în Brazilia.

Fecioara: Suedia

Fecioarele, întotdeuna calme, dar conduse de dorinţa de îmbunătăţire şi perfecţionare, s-ar simţi foarte bine în Suedia.

Ţara care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie: Balanţele trăiesc frumos în Franţa

Pline de şarm şi eleganţă, cu un gust aparte pentru lucruri fine, Balanţele au simţ al dreptăţii şi egalităţii. Aceşti nativi sunt născuţi să trăiască în Franţa.

Scorpion: Polonia

Nativii Scorpion sunt pasionali, intenşi şi au o voinţă foarte puternic. Pot fi, însă, şi secretoşi şi plini de mister. Polonia este ideală pentru ei.

Săgetător: India

Optimiştii şi generoşii Săgetători, cu o personalitate puternică, urăsc să se plictisească şi au întotdeuna nevoie de un loc care să le satisfacă dorinţa de a învăţa şi curiozitatea, iar India este ţara care le poate oferi ce îşi doresc.

Ţara care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie: Capricornii ar trăi aşa cum îşi doresc în Japonia

Capricornii sunt determinaţi, răbdători, şi întotdeuna dornici să înveţe şi să se perfecţioneze pe ei, dar şi ce îi înconjoară. De aceea, Japonia este ţara în care se vor simţi cel mai bine.

Vărsător: Africa de Sud

Inteligenţi, cu o minte ascuţită şi uneori poetică, Vărsătorii apreciază independenţa, dar iubesc să fie înconjuraţi de oameni. S-ar simţi ca acasă în Africa de Sud.

Peşti: Mexic

Creativitatea fără limite a Peştilor, pasiunea pe care o investesc şi vibraţiile pe care le transmit în orice aspect al vieţii lor trnasformă Mexicul într-un mediu ideal pe pentru aceşti nativi. 

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite