Horoscop săptămânal 18-24 aprilie 2022: Gemenii au şansa unor schimbări radicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2022
Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2022

Horoscopul săptămânal pentru perioada 18-24 aprilie 2022 vine cu previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 18 - 24 aprilie 2022 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punctul de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar şi cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 18-24 aprilie 2022 

Familia va ocupa primul loc în spectrul vostru de interese.Relaţiile cu copiii şi părinţii care vor avea nevoie de atenţia dumneavoastră vor deveni deosebit de importante. Nu vă faceţi griji, din această comunicare veţi primi satisfacţie morală şi multe sfaturi valoroase care vor fi utile în viitor. Este deosebit de favorabilă petrecerea timpului cu rudele, într-o atmosferă liniştită, mai ales luni.

Vă recomand să acordaţi atenţie aspectului vostru: faceţi schimbări în ţinută, schimbaţi stilul, coafura. Dacă acest lucru devine destul de relevant, va aduce un flux proaspăt în viaţa voastră.

Pentru cei singuri, probabilitatea unor evenimente semnificative în sfera iubirii este ridicată. Acesta este un moment potrivit pentru întâlnirile şi fortificarea relaţiilor cu membrii de sex opus. În această săptămână, şansa de a  întâlni pe cineva este mult mai mare decât în lunile trecute. În viaţa personală, precum şi în alte domenii, vă arătaţi determinarea şi asertivitatea. Dacă vă place de o persoană, acţionaţi fără întârziere. Farmecul vostru mistic va ajuta la cucerirea oricărei redute.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 18-24 aprilie 2022 

Pentru aceia care caută partener pentru o relaţie lungă, recomand să acordaţi atenţie acelor bărbaţi şi femei cu care nu sunteţi conectaţi în interes comercial sau material, ci cu atracţia sufletului şi apelul inimii. Nu luaţi în considerare logica şi calculul financiar. Bogăţia materială nu este suficientă pentru a crea o familie fericită şi nu vă va aduce bucuria vieţii.

Femeile vor fi  întreprinzătoare, le va creşte farmecul, vor magnetiza şi pretendenţii nu vor întârzia să apară. Căutaţi-vă sufletul partener nu numai la petreceri de vacanţă când or fi acelea, dar şi în locuri tradiţionale, magazine, mall-uri.  Nu rataţi ocazia de a vă organiza o viaţă personală, nu respingeţi imediat pe omul care nu vă place la prima vedere. Discutaţi cu el, daţi-i ocazia de a se exprima şi, eventual, vă veţi schimba opinia despre el.  Acordaţi, de asemenea, mai multă atenţie bărbatului care vă dă de multă vreme semne de atenţie, înţelegeţi-l şi poate că fericirea voastră este mult mai aproape decât credeaţi.

Pe bărbaţi, fuga de romantism o să îi plictisească şi o să le ia din putere şi energie.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 18-24 aprilie 2022 

Vor exista perspective fără precedent pentru schimbare radicală a vieţii, pentru a reuşi să vă apropiaţi cât mai mult de visurile pe care le-aţi lăsat neîmplinite în ultimele luni, cel puţin acelea care ţin de partea afectivă. Ar trebui să vă petreceţi mai mult timp ca să vă îngrijiţi, ba chiar să urmăriţi tendinţele modei. Vă recomand să fiţi activi, să vă familiarizaţi, să interacţionaţi cu oamenii care vă plac. Încredeţi-vă în intuiţie, dar exersaţi prudenţa.

Există o mare probabilitate ca sentimentele să nu se aprindă cu o nouă cunoştinţă, ci cu o persoană dintr-un mediu foarte apropiat. Sunteţi foarte serioşi legat de sentimente şi relaţii şi orice roman de iubire începe acum are perspective bune. Cu toate acestea, puteţi avea dorinţe şi aşteptări exagerate, ceea ce poate duce la dezamăgire. Atâta timp cât rămâneţi raţionali, totul va fi bine.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL RAC: 18-24 aprilie 2022 

Căutaţi să vă direcţionaţi eforturile către sarcini clar delimitate şi anunţaţi şi pe cei din jur cu ce vă ocupaţi–atât pe colegi dacă e vorba de sarcinile profesionale, cât şi membrii familiei când faceţi treburi casnice. E important să vă menţineţi concentrarea întrucât poate apărea tendinţa de a vă cufunda în lumea interioară, de a vă sustrage de la responsabilităţi şi a deveni egoist.

E necesar acum să abandonaţi puţin activităţile în lucru şi să plecaţi pentru a vă ocupa de voi. Soluţia corectă ar fi tocmai să vă asumaţi oficial sarcinile pe care vi le luaţi pe umeri şi apoi, după ce aţi dus la bun sfârşit acele lucruri, să vă programaţi la un masaj sau la diferite proceduri pentru corpul vostru.

Vă puteţi schimba cu succes aspectul fizic, îmbunătăţi garderoba sau pur şi simplu să mergeţi la un spa. Reţineţi ordinea priorităţilor – în caz contrar, deciziile induc în eroare anumite persoane care vă pot cataloga drept neserioşi şi să îşi retragă susţinerea pe care au promis-o pentru proiectele voastre.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL LEU: 18-24 aprilie 2022 

Exprimarea opiniilor şi a părerii este esenţială, mai ales că planul profesional este cel care vă solicită să ieşiţi la rampă şi să vă prezentaţi concluziile personale despre evoluţia anumitor proiecte. Deşi este posibil să înclinaţi către a bate în retragere, a lucra de acasă chiar, superiorii doresc să asculte de experienţa pe care o aveţi. 

Tendinţa  naturală este către izolare, către a cere la rândul vostru sfaturi de la mentorii proprii şi a nu vă asuma poziţii oficiale acum. Nu neapărat pentru că nu vă bazaţi pe expertiza profesională, ci pentru că acum nu staţi foarte bine la nivelul de încredere în sine. Optaţi pentru o cale de mijloc, specificaţi doar anumite observaţii pertinente, dar nu vă implicaţi în aplicarea soluţiilor acum. 

Este o perioadă în care aveţi nevoie de momente de singurătate şi de consultare cu cei de la care aţi învăţat, precum şi de ceva timp în care să puneţi la cale planurile de viitor. Luaţi în calcul mai multe variante, chiar şi aceea de a începe să căutaţi un alt job, măcar infomativ.

Citeşte horoscopul săptămânii 18-24 aprilie complet pe click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite