Horoscop săptămânal pentru perioada 28 martie - 3 aprilie 2022

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie
Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie

Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 martie - 3 aprilie 2022 vă aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânii 28 martie-3 aprilie vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punctul de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar mai ales cu dragostea.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 28 martie-3 aprilie

În mod curent nu prea sunteţi obişnuiţi să vă abateţi de la obiectivele voastre. Până când nu ajungeţi la victorie, nimeni nu vă stă în cale, indiferent că vorbim de bani, carieră sau iubire. Cei singuri şi care visează să-şi întâlnească "sufletul", nu numai că ar putea magnetiza o duzină de fani, dar pot scrie şi un roman frumos. Principalul lucru nu este să idealizaţi pe cei cu care vă vă aduce soarta împreună. Perioada va deveni astfel luminoasă şi de neuitat. Pentru asta fiţi dispuşi ca, cel puţin temporar, să vă lăsaţi uşor distraşi de la locul de muncă. Desigur, nu veţi putea scăpa repede de problemele presante, dar nici griji mari să nu vă faceţi, deoarece vor apărea noi metode de rezolvare a problemelor voastre personale.

Pentru cei aflaţi deja în cuplu, atunci când acolo există lucruri care nu vă plac, bine ar fi să vă aşezaţi la masa negocierilor.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 28 martie-3 aprilie

Sănătatea  nu este ameninţată, dar dacă săptămâna trecută au existat probleme de tratat, acum această situaţie va continua. Dacă aveţi simptome neplăcute, nu întârziaţi vizita la medic. Sfârşitul lunii e o perioadă favorabilă pentru tot felul de programe de sănătate, de la consumul de legume şi fructe proaspete, până la alimente gătite în aer liber.

Din punct de vedere financiar, este o perioadă  în care încă să fiţi atenţi la bani şi alte valori materiale, deoarece continuă să existe posibilitatea nu doar de a cheltui, ci şi de pierderi financiare. La crearea unei baze materiale solide sau la gestionarea proprietăţii familiei, vă veţi confrunta cu dificultăţi obiective. Aveţi grijă cu lucrurile valoroase, deoarece nu este exclus furtul. O atenţie deosebită va fi necesară pentru acei nativi a căror activitate este într-un fel legată de bani-contabili, brokeri, precum şi cei care administrează  proprietatea altcuiva. În plus, nu ar trebui să cumpăraţi obiecte personale şi articole pentru casă. În cele din urmă, ceva ori nu va funcţiona, ori se va dovedi a fi de calitate îndoielnică.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 28 martie-3 aprilie

Se pare că săptămâna asta  nu vă temeţi de experimente şi de acţiuni riscante, aşa că astrele promit o mulţime de surprize în viaţă. Sunteţi inteligenţi, prudenţi şi precauţi, încât veţi şti cum să obţineţi succesul în ceea ce întreprindeţi, atât în zona personală, cât şi în zona de lucru, profesională. Susţineţi noutatea şi neobişnuitul dar luaţi aminte la erorile trecutului!.

Partea afectivă, emoţională, va ocupa probabil loc fruntaş în preocupările voastre, fie că vorbim de o relaţie trecătoare, fie de una serioasă şi de durată. Sentimentali şi sensibili, atrageţi în calea voastră şi oameni buni, ba chiar o persoană de care vă puteţi îndrăgosti până peste urechi. Dacă veţi avea mai multe variante, este important să o alegeţi pe cea mai fiabilă. Oricum, fără complexe inutile, cine caută, găseşte.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 28 martie-3 aprilie

Nu prea vă simţiţi în largul vostru. Aveţi sarcini pentru care sunteţi responsabili dar ele nu vă ridică dificultăţi. Trebuie să vă relaxaţi şi să aveţi răbdare. Lucrurile se vor aşeza de la sine. La locul de muncă e important să faceţi uz de toate abilităţile de leader pe care le deţineţi, dar în acelaşi timp să nu uitaţi că şi colegii sau subalternii au o viaţă personală şi un ritm propriu de a-şi desfăşura activitatea.

Axaţi-vă pe rezultatele vizibile şi nu deveniţi cicălitor faţă de micile abateri de la regulile generale. Vă este dificil să comunicaţi clar, riscaţi să fiţi greşit interpretat dacă alegeţi să rămâneţi încrâncenat şi să nu priviţi în ansamblu. Veţi simţi compensarea pentru acest tumult dinspre sectorul financiar care acum vă poate aduce oportunităţi noi pentru investiţii viitoare sau chiar mici sume de bani în prezent. Intimitatea împărtăşită cu partenerul sau cu cei dragi va fi de asemenea un avantaj. E posibil ca o prietenie să evolueze iar relaţia să îşi schimbe complet natura şi veţi fi cu atât mai mulţumit cu cât vă daţi voie să vă bucuraţi de mici momente cotidiene.

Citeşte horoscopul săptămânal complet pentru 28 martie - 3 aprilie pe Click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite