Horoscopul săptămânii 4-10 aprilie. Zodia care va fi în centrul atenţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Horoscopul săptămânal pentru perioada 4-10 aprilie 2022 îţi aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BERBEC: 4-10 aprilie

Întrezăriţi posibilitatea unei noi relaţii. Evitaţi să se întrepătrundă cu sarcinile de serviciu. Apar unele schimbări importante la locul de muncă. Deşi nu e o perioadă mai uşoară, simţiţi că vi se mai simplifică sarcinile, dar numai dacă aţi fost corect în perioada anterioară.

Focusul va deveni sectorul romantic sau cel al întâlnirilor, al dialogurilor de amuzament. Fundalul astral vă permite să vă bucuraţi de relaxare şi de viaţă socială şi o să fiţi surprinşi de faptul că cei din jur vă urmează foarte repede exemplul.

E posibil să vă confruntaţi cu temeri legate de starea de sănătate, să vă îngrijoraţi însă e mai indicat să aveţi răbdare şi să nu începeţi acum tratamente dure sau fără să vă programaţi în prealabil la un consult care să specifice exact afecţiunea.

Rămâneţi axat pe ce vă face plăcere, ce vă amuză şi vă aduce mai multă bucurie în ritmul cotidian, chiar dacă asta înseamnă să faceţi lucruri noi sau diferite faţă de tiparul zilnic cu care aţi fost obişnuiţi. Acasă puteţi pune în aplicare ideile creative.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 4-10 aprilie

Aveţi ocazia să fiţi în centrul atenţiei. Vă bucuraţi de noroc în carieră, lucrurile sunt pe făgaşul pe care vi l-aţi imaginat, dar simultan e momentul să străluciţi şi pe scena socială.

Mai ales spre sfârşitul perioadei, fiţi cu ochii în patru la şansele apărute de la cei din jur. Vă pot ajuta dar trebuie să spuneţi ce fel de sprijin vă este de folos. Prietenii vă încurajează şi vă susţin să faceţi lucruri noi. Asta vă ridică moralul şi mai mult, iar buna dispoziţie este la ea acasă.

Bucuraţi-vă de timpul şi momentele petrecute alături de persoanele importante pentru voi sau alegeţi să ieşiţi strategic cu cei cu care o să colaboraţi pe termen lung.

Atenţie la unele discuţii din trecut, care acum se pot relua. Aveţi ocazia fie să le ignoraţi, fie să încercaţi să priviţi lucrurile mai mult din perspectiva interlocutorului.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL GEMENI: 4-10 aprilie

E perioadă de a reflecta, de a vă reîncărca bateriile. Faceţi ordine în dulapuri, în camere, dar nu uitaţi şi de organizarea în gânduri. Eliberaţi lucrurile care şi-au servit scopul.

Profitaţi de clipele libere şi mergeţi în oraş cu oameni dragi cu care să împărtăşiţi ultimele noutăţi. Prin intermediul celorlalţi puteţi fi observat de cineva care să vă ofere un ajutor important ulterior.

Folosiţi aceste momente pentru a vă relaxa şi a vă desfăşura activitatea în ritmul propriu, fără să vă stresaţi de termenele limită. Sunt recomandate şi ritualurile de autoîngrijire, chiar dacă la prima impresie pare timp pierdut sau nu sunt acum pe lista de priorităţi.

Răsfăţul vă ajută să vă faceţi ordine în minte şi să vedeţi clar planificarea şi strategiile pentru viitor.

Citeşte continuarea horoscopului săptămânal pe Click.ro

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite