Cum arată cererea ideală în căsătorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
love

Cererea în căsătorie reprezintă un moment dificil, iar tinerii dornici să-şi încerce norocul şi să facă marele pas trebuie, mai nou, să ţină seama de anumite sfaturi. Marea întrebare se pune după doi ani de relaţie, pe o plajă pustie, de Valentine’s Day, potrivit unui sondaj publicat de „The Daily Mail“.

   

Una din patru femei a declarat că varianta de mai sus reprezintă propunerea ideală. Totuşi, acest lucru nu garantează o reuşită. Bărbaţii sunt nevoiţi să includă un element supriză, un cadru romantic şi să îngenuncheze, pentru ca succesul să fie asigurat.

Inelul de logodnă, simbolul promisiunii, deţine o importanţă majoră. 30% din participantele la studiu se aşteaptă ca bărbaţii să-l aleagă singuri, în timp ce 62% dintre acestea optează pentru varianta în care îşi cumpără inelul împreună. În plus, sincronizarea este primordială. Bărbatul trebuie să stabilească cu grijă marele moment care vine după doi ani de relaţie.

O propunere după cinci ani de relaţie este sinonimă eşecului. Jumătate din femeile intervievate au susţinut că şi-ar părăsi jumătatea în cazul în care ar fi nevoite să aştepte atât de mult, iar 21% din ele au recunoscut că experienţele din trecut cu sexul opus sunt primordiale.

Reprezentanţii ambelor sexe sunt de părere că mariajul şi persoana potrivită vin după aproximativ trei relaţii serioase. Întâlnirile de trei ori pe săptămână şi vacanţele petrecute împreună sunt esenţiale pentru longevitatea cuplului.

Sondajul arată că una din patru femei este iniţiatorul din umbră al cererii în căsătorie. Ea aruncă cu indicii şi îşi târăşte partenerul prin magazine în speranţa că va obţine declaraţia mult visată.

Pe de altă parte, oamenii au avut motive puternice să refuze un mariaj. O persoană din cinci a mărturisit că nu ar putea să întemeieze un cămin alături de un om pe care părinţii îl urăsc, în timp ce alţii au susţinut că nu şi-ar dori să aibă alături o persoană exclusă din grupul lor de prieteni.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite