8 locuri de muncă unde e posibil să te îndrăgosteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În medicină ai şanse de 13% să te îndrăgosteşti de un coleg de muncă FOTO Shutterstock
În medicină ai şanse de 13% să te îndrăgosteşti de un coleg de muncă FOTO Shutterstock

Anumite slujbe oferă posibilitatea unei poveşti de dragoste de durată, susţine un sondaj realizat PayScale, un site cu locuri de muncă. Studiul a dezvăluit că din cei 42.000 de angajaţi, doar 6% s-au căsătorit cu un coleg de muncă, chiar dacă 15% au fost predispuşi la o relaţie pe termen lung în cadrul serviciului.

Un mod sigur de a atrage atenţia perechii potrivite la locul de muncă este folosirea emoticoanelor, care sunt primul semn al unei romanţe între angajaţi, susţine un studiu din 2012 citat de „Huffington Post“.

De folos este şi tinereţea. Dintre cei care se încadrează între 18 şi 29 de ani, 84% au mărturisit că n-ar avea nicio problemă să se implice într-o relaţie cu un coleg. Desigur, mulţi dintre aceştia poate doar caută un flirt la locul de muncă.

Există slujbe unde este mai probabil ca mediul şi angajaţii să facă posibilă o relaţie între colegi. „Huffington Post“ ne oferă câteva indicii.

În IT şi în sistemul de management al companiilor informatice procentul celor care sunt într-o relaţie serioasă cu un coleg este de 11,8%. În ceea ce-i priveşte pe managerii din companiile ce aparţin Mecanicii, procentul este mai mare, de 12,2%. Specialiştii în Resurse Umane care au o relaţie de lungă durată sau sunt chiar căsătoriţi cu un coleg reprezintă 12,4%.

Lumea filmului este plină de exemple în ceea ce priveşte îndrăgostirea la locul de muncă, în cazul acesta, pe platourile de filmare. Procentul este de 12,9%. Cei care lucrează într-un spital, doctori sau chirurgi, reprezintă 13%, iar cei din Publicitate ating deja 14,1 procente.

O altă ocazie bună pentru a te îndrăgosti este să fii dispecer. Aici procentul celor implicaţi într-o relaţie cu colegul de muncă este de 17,1%, în timp ce bucătarii lucrează şi ei cot la cot cu partenerul, ei reprezentând 17.6 procente. 

Cel mai bun domeniu pentru a-ţi găsi o relaţie de lungă durată, sau chiar o căsnicie, este în Industria Alimentară. Procentul celor care au reuşit deja asta este de 24,7%, încheie „Huffington Post“.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite