Musicalul „Mamma Mia!“, încă o reprezentație la Sala Palatului, pe 29 decembrie VIDEO

0
Publicat:

 Musicalul „Mamma Mia!“, care revine pe scena Sălii Palatului din Capitală după o pauză de doi ani, va avea o a doua reprezentație, pe 29 decembrie, după ce primul spectacol, cel din 28 decembrie, este sold-out.

Loredana (centru), în rolul Donnei Sheridan, în musicalul „Mamma Mia!“
Loredana (centru) revine în rolul Donnei Sheridan, în musicalul „Mamma Mia!“ FOTO Arhivă Adevărul

„Mamma Mia!“, revine astfel în forţă după o pauză de doi ani, cu o distribuţie de excepţie, din care fac parte nume de vedete şi artişti celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Ţurcaşiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu şi Bianca Purcărea. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro.

Artiştii vor dansa şi vor cânta alături de spectatori pe muzica celebrei formaţii ABBA, într-o poveste despre dragoste şi familie, plină de energie, amuzament şi culoare. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producţia este una spectaculoasă, cu o coregrafie impresionantă, decoruri de vis şi nu mai puţin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

„Mamma Mia!“ prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Tânăra se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe mica insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile vor lua întorsături complet neaşteptate, care vor crea multe momente amuzante şi vor încânta publicul prezent.

Producţia artistică aduce pe aceeaşi scenă peste 70 de artişti şi 200 de costume, care dau viaţă personajelor complexe, care vor dansa şi interpreta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The Winner Takes It All”, şi garantând celor prezenţi o experienţă de neuitat.

„«Mamma Mia», un spectacol care a spart limitele tuturor așteptărilor"

În 2018, musicalul „Mamma Mia“ făcea recorduri de spectatori și a fost declarat spectacolul anului.

«Mamma Mia!» reprezintă un spectacol care a spart limitele tuturor așteptărilor: și din numărul de spectatori, și din frecvența, și din reacția spectacorilor. Vedeam 4.000 de oameni la Sala Palatului răspunzând la fiecare gest al artiștilor de pe scenă: emoționați. râzând sau plângând alături de artiștii respectivi. Aștept reluarea acestui spectacol și am speranța că, în decembrie, va umple din nou Sala Palatului“, a mărturisit, recent, regizorul Răzvan Ioan Dincă la Adevărul Live.

„Mamma Mia!“, un spectacol urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, în top 10 al celor mai longevive show-uri din toate timpurile

În „Mamma Mia!“ musicalul care a cucerit întreaga lume şi care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relaţii, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona şi publicul român datorită distribuţiei şi a  producţiei de amploare. Povestea scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule greceşti.

Musicalul a fost lansat în 1999 la Londra, în West End şi apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson şi producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson şi Bjorn Ulvaeus, foşti membri ai formaţiei ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia "Mamma Mia". Musicalul a întrecut producţii originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music", „The King and I" şi „Damn yankees". „Mamma Mia!“ este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway şi al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentaţii.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite