Lansare de carte & sesiune de autografe la Humanitas Cişmigiu | „Singur. Viaţa lui Mihail Sebastian“, cea mai recentă carte a Tatianei Niculescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
humanitas

Joi, 17 martie, ora 19.30, Editura Humanitas vă invită la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Regina Elisabeta nr. 38) la o întâlnire cu Tatiana Niculescu, Cristian Preda şi Cătălin Striblea despre Singur. Viaţa lui Mihail Sebastian, o nouă apariţie captivantă din seria de biografii interbelice iniţiată de Tatiana Niculescu.

Cartea este disponibilă în librării şi online. Pe site-ul Libhumanitas.ro puteţi comanda exemplare cu autograful Tatianei Niculescu.

Accesul este liber în limita locurilor disponibile pe scaune. Purtarea măştii este recomandată. Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook Humanitas şi pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrările video vor fi disponibile ulterior pe canalul YouTube Humanitas, iar cele audio pe canalele Humanitas pentru podcasturi de pe SoundCloud, Spotify, Deezer, Apple şi Google.

„Viaţa e simplă“ era deviza lui de tinereţe. Născut într-o familie de evrei cu veche tradiţie în Ţările Române, Mihail Sebastian a trăit însă în cea mai zbuciumată epocă din istoria modernă a Europei. S-a născut la Brăila, înaintea Primului Război Mondial, a citit, a scris, a iubit şi a călătorit înaintea celui de al Doilea, a cunoscut teroarea antisemită părăsit de prieteni şi a murit pe neaşteptate în zorii aşezării lumii în matca totalitarismului sovietic. Reconstituirea acestei vieţi împleteşte cu măiestrie contextul istoric şi intelectual al vremii cu scrierile gazetăreşti, cu lecturile, romanele, piesele de teatru şi Jurnalul lui, într-un portret mai actual ca oricând pentru Europa zilelor noastre.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite