EXCLUSIV Dan C. Mihăilescu va aduce cartea online în fiecare zi de la ora 5

0
0

Renumitul critic literar şi om de televiziune Dan C. Mihăilescu a dezvăluit unde îşi va continua proiectul care l-a consacrat pentru publicul larg: pe site-ul carteadelaora5.ro, special creat în acest scop de un sponsor generos.

Dan C. Mihăilescu va putea fi văzut de publicul său în fiecare zi, pe site-ul carteadelaora5.ro. Aici va continua emisiunea „Omul care aduce cartea“, care l-a făcut îndrăgit de cele mai diverse categorii sociale.

Anunţul a fost făcut la Hanul Gabroveni, în prezenţa realizatorului TV şi a susţinătorului acestuia, Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Emisiunea va fi zilnică şi va putea fi vizionată exclusiv online.

Anunţul a fost întâmpinat cu satisfacţie de cei prezenţi, care susţineau că era păcat ca o emisiune atât de bună să dispară.

Filmat acasa la prezentator

Va fi in fiecare zi, de luni pana vineri, adica 5 zile pe saptamana, de la ora 5, o filmare de cinci minute. Filmarile vor avea loc la Dan C Mihailescu acasa. va fi si un club de lectura, se face o emisiune mai interactiva, iar o data pe luna vor avea loc intalniri fizice, intr-un loc care urmeaza a fi comunicat.

Prima emisiune va fi disponibila luni, 1 februarie, şi se va ocupa de „Solenoid“, noul roman al lui Mircea Cărtărescu.

Mai multe - Cultură

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite