Atelier de poezie cu actriţa Dorotheea Petre, premiată la Cannes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa Dorotheea Petre organizează pe 20 decembrie, de la ora 19.00, un atelier de poezie şi de actorie, în centrul Capitalei, deasupra cinematografului Studio.

Actriţa, premiantă la Cannes şi fondatoare a şcolii de actorie „Fii Actor!“, spune că a pregătit o seară de poezie interactivă, în care va încerca să-i încurajeze pe invitaţi „să-şi exprime emoţiile şi să se reconecteze cu frumosul, cu ceilalţi, cu ei înşişi“.

Participanţii la atelier vor avea prilejul să descopere câteva dintre secretele artei actorului şi să regăsească plăcerea de a asculta şi de a interpreta o poezie. „Este o seară dedicată celor care iubesc poezia, actoria şi oamenii”, completează Dorotheea Petre.

Întâlnirea va avea loc joi, 20 decembrie, de la ora 19.00, în Piaţa Romană, deasupra cinematografului Studio. Adresa exactă este Bulevardul Magheru, Nr.29, Ap.8, interfon 8C. Taxa de participare este de 50 de lei.

Actriţa Dorotheea Petre a câştigat, în 2006, premiul de interpretare al secţiunii Un Certain Regard de la Cannes pentru rolul său principal din filmul "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii", în regia lui Cătălin Mitulescu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite