Vloggeri români, uimiţi de preţurile la mămăligă şi sarmale în New York: „A meritat să venim până aici, clar” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hai Hui in doi

În vizită New York, Andreia si Ionuţ, vloggerii de călătorii „HaiHui în doi”, le-au arătat celor care îi urmăresc pe canalul lor de Youtube cât costă o porţie de mici, o mămăliguţă cu sarmale, o ciorbă sau o salată boeuf la restaurantul „Romanian Garden“ din (cartierul Queens).

Andreia şi Ionuţ, cunoscuţi din vlogurile canalului lor de Youtube „HaiHui în doi“ au mers să mănânce la un restaurant românesc din New York. Aceştia au prezentat şi preţurile pentru o masă românească în New York. „O salată boeuf costă 10 dolari, o ciorbă costă între 8 şi 12 dolari. Ciorba de burtă e cea mai scumpă. Un somon la grătar - 26 de dolari, piept de pui la grătar - 21 de dolari, ficăţei - 22 de dolari, ceafă de porc - 23, sărmăluţe cu mămăliguţă - 23 de dolari. Au şi mititei. 23 de dolari - patru bucăţi”, a explicat Andreia.

Cei doi au plătit la final 70 de dolari, din care 9 dolari a fost bacşişul. „A meritat să venim până aici, clar”, a mai spus tânăra.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite