Tipul de turism de care românii nu ştiu, deşi există de 5 ani în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
wallstreet

Fie că îi spune oenoturism, enoturism sau chiar turism viticol, mulţi români încă nu ştiu nici de aceşti termeni, nici de faptul că pot practica acest tip de turism în ţară, deşi există de mai bine de cinci ani, spune Alina Iancu, fondator al CrameRomania.ro, un portal despre zonele viticole şi cramele care pot fi vizitate în ţară.

„Noi am scris pe site vizitează crame, nu turism viticol, oenoturism sau enoturism, pentru că mulţi nu ştiu ce este oenoturism sau enoturism, dar în alte ţări este foarte cunoscută ideea. Noi nu ştim că avem termenii, nu ştim de fapt că avem aşa ceva (n.r.: turism viticol). Foarte mulţi compară cu ce au văzut în afară şi spun: Avem şi noi aşa ceva? Acum 5 ani am fost în nu-ştiu-ce-ţară. Dar şi noi avem tot de cinci ani, dar oamenii respectivi nu au ştiut că avem aşa ceva. Nu avem cea mai bună infrastructură, nu avem cazare, dar avem crame frumoase", susţine fondatorul CrameRomania.ro. 

  

În România există în prezent 140 de crame, dintre care 60 sunt deschise pentru turişti şi organizează...citeşte continuarea pe wall-street.ro 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite