Revelion 2016 în Bulgaria: cât costă un sejur de Sărbători în staţiunile de schi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revelion 2016 în Bulgaria. Bansko/Imagini Wikimedia
Revelion 2016 în Bulgaria. Bansko/Imagini Wikimedia

Revelion 2016 în Bulgaria. Mulţi români vor alege şi în acest an să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în Bulgaria, în staţiunile de schi. Preţurile sunt mult mai accesibile ca în alte ţări, iar serviciile foarte bune, spun experţii în turism.

Revelion 2016 în Bulgaria. Sejur la Bansko

Chiar dacă anul acesta peste 80% din români vor rămâne în ţară de Sărbători, foarte mulţi vor alege Bulgaria ca destinaţie de Revelion. Ţara vecină este pe locul al doilea în topul preferinţelor turiştilor români, pentru că ofertele de aici au un raport calitate-preţ foarte bun, spune Ciprian Enea, consultant în turism.

Bansko are una dintre cele mai lungi pârtii de schi din ţară şi este situat la poalele munţilor Pirin. Este destinaţia ideală pentru cei care vor un sejur pentru schi sau pentru snowboard. Aici sunt şi multe baruri şi restaurante tradiţionale, numite „mehana”.

La Bansko, pachetele încep de la un sejur de 3 nopţi la un hotel de 3 stele, fără masă şi transport, care costă doar 60 de euro de persoană şi ajung până la 628 de euro de persoană pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 5 stele, scrie pe portalul Infoturism.ro.

Revelion 2016 în Bulgaria. Sejur la Borovets

Revelion 2016 în Bulgaria
Revelion 2016 în Bulgaria

Borovets este o staţiune foarte modernă, situată în munţii Rila, scrie Bulgariaski.com. Aici există pârtii de schi foarte bine dotate şi pentru începători şi pentru cei avansaţi, iar hotelurile sunt în marea lor majoritate de lux.

Un sejur aici porneşte de la 75 de euro de persoană pentru 3 nopţi de cazare şi ajunge la 687 de euro de persoană pentru un sejur de 7 nopţi.

Revelion 2016 în Bulgaria. Sejur în Pamporovo

Revelion 2016 în Bulgaria
Revelion 2016 în Bulgaria

Pamporovo este o staţiune situată în inima munţilor Rodopi şi este cea mai însorită staţiune montană din Bulgaria. Pârtiile de aici sunt într-o stare foarte bună, fiind ideale mai ales pentru începători deoarece nu sunt prea abrupte. Există şi centre de unde pot fi închiriate schiuri şi chiar echipamente complete pentru diferite sporturi de iarnă.

Preţurile pornesc de la 79 de euro de persoană pentru 2 nopţi de cazare şi ajung la 510 euro de persoană pentru un sejur la un hotel de lux, de 5 stele, timp de 4 nopţi.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite