Oferte Revelion 2016: românii pot alege croaziere de lux, sejururi exotice sau pachete ieftine în Europa şi în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferte Revelion 2016/www.shipdetective.com
Oferte Revelion 2016/www.shipdetective.com

Oferte Revelion 2016. Agenţiile de turism au început să anunţe deja ofertele pentru Revelion. Românii care vor să plece în concediu de sărbători pot opta pentru croaziere, sejururi în străinătate sau excursii în ţară.

Oferte Revelion 2016. Croaziere de lux

Potrivit Infoturism.ro, croazierele sunt o variantă inedită şi exclusivistă pentru petrecerea concediului de Revelion. Astfel, o croazieră în Hawaii pentru 7 nopţi la bordul unui vapor de lux al companiei Norwegian Cruise Line porneşte de la 1.869 de euro de persoană pentru cazare în cabină înterioră şi poate ajunge la aproape 5.000 de euro pentru cei care aleg un apartament.

O croazieră în Bahamas este ceva mai ieftină, preţurile variază între 719 euro de persoană şi 1.049 euro pentru 7 nopţi la bordul unui vapor Norwegian Cruise Line. Pentru o croazieră în Caraibe, 7 nopţi, cu un vapor Royal Caribbean, tarifele sunt similare.

Pentru Revelion există şi croaziere pe Marea Mediterană (Italia, Spania, Maroc, Portugalia), cu durata de 12 zile, plecarea având loc din Geneva. Preţul porneşte de la 1.049 euro de persoană pentru cabina interioară şi ajunge la 1.524 euro pentru o cabină cu balcon. Vaporul aparţine companiei MSC Cruises.

Deşi sunt foarte scumpe, croazierele au avantajul că includ şi un pachet all inclusive, asltfel încât turiştii nu mai trebuie să plătească în plus pentru mâncare, gustări sau băuturi răcoritoare. În schimb, de obicei în ofertă nu este inclus şi transportul până la locul de îmbarcare.

Oferte Revelion 2016. Sejururi în străinătate

Pentru turiştii care vor să plece de Revelion peste hotare există foarte multe variante, pentru orice buget. Românii care nu au foarte mulţi bani de cheltuit pot alege un sejur de 7 nopţi la Torino, unde vor plăti doar 185 de euro de persoană la un hotel de 3 stele, micul dejun fiind inclus. Pentru 200 de euro de persoană puot alege un sejur la un hotel de 2 stele din Larnaca, Cipru, iar dacă vor plăti în jur de 270 euro de persoană pot sta 7 nopţi la Napoli sau Bruxelles.

Cei care vor un sejur de lux pot merge în Dubai, la faimosul hotel Jumeirah Zabeel Saray, de 5 stele. Un sejur de 7 nopţi aici costă 5.112 euro de persoană. Alte destinaţii exclusivite pentru Revelion includ oferte în insulele Maldive (de la 3.400 de euro de persoan), cazare într-un hotel pe Atolul Male din Pacific (aproximativ 3.000 de euro de persoană) sau în Bahamas (de la 2.700 euro de persoană).

De reţinut că în cazul ofertelor exotice foarte îndepărtate, pachetul oferit de agenţie include transportul cu avionul doar dintr-un oraş european până la destinaţie şi retur, prin urmare turiştii trebuie să mai achite în plus zborul de legătură din România până la acel oraş de escală.

Oferte Revelion 2016. Concediu în România

Pentru un sejur de 7 zile în România tarifele pornesc de la 378 euro de persoană la un hotel de 3 stele din Poiana Braşov şi de la 415 euro de persoană pentru un sejur la Băile Felix, la un hotel de 4 stele. Desigur, pentru sejururi mai scurte, de numai 4 nopţi, preţurile sunt mai accesibile.

Un sejur de 4 nopţi la Băile Herculane costă de la 108 euro de persoană, în comuna Cristian costă numai 72 de euro, la Voineasa 127 de euro, iar în Braşov 148 de euro. Trebuie reţinut că aceste pachete includ doar cazarea cu mic dejun, fără alte mese şi fără cina festivă de Revelion, care trebuie achitată separat.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite