Reacția surprinzătoare a unui turist britanic după ce a mâncat mici, pentru prima dată, în România VIDEO

0
Publicat:

Un britanic care a vizitat România a rămas impresionat de gastronomia românească. El a dezvăluit de ce țara noatră are o reputație proastă.

Vloggerul britanic Josef Roberts și soția lui plănuiseră o vacanță în Istanbul, dar au ajuns la Apusenium Guesthouse, în Munții Apuseni. „România are această reputație, mai ales în Marea Britanie, de loc periculos post-sovietic, plin de infractori și de locuri degradate. Iar acest lucru este complet greșit. (…) Îmi amintesc că am crescut în Marea Britanie în anii ’90 și la începutul anilor 2000 și îmi amintesc că unele dintre ziarele noastre ne avertizau că, dacă România va intra în UE, 50.000 de români vor veni în Marea Britanie, vor comite infracțiuni și vor aduce cu ei lucruri îngrozitoare”, a dezvăluit Josef într-o postare de pe contul său de Tik Tok.

Odată ajuns în țara noastră, vloggerul britanic a rămas impresionat de ceea ce a găsit aici. 

„Istoria este fascinantă (…). Iar mâncarea este uimitoare, sarmale, chiftele, mici (de care nu mă satur niciodată). Și știți că înainte de a veni, oamenii ne avertizau: «Oh, mergeți în România», «De ce mergeți în România», «Este periculos acolo, aveți grijă!». Dar ne simțim în siguranță, nu am avut nici o problemă. Nimeni nu a încercat să ne fure din buzunare. Toată lumea a fost de fapt super prietenoasă și de ajutor. Au vrut să-și exerseze puțin engleza, iar eu mi-am exersat limba română”, a mai povestit Josef Roberts conform Știri de Cluj.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite