FOTO Cel mai ciudat hotel din lume? „Camera cavou” şi camera care îţi dă impresia că pluteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cum ar fi să dormi într-o cameră caleidoscopică? FOTO Daily Mail
Cum ar fi să dormi într-o cameră caleidoscopică? FOTO Daily Mail

Dacă vrei confort, ar trebui să eviţi hotelul Propeller Island City Lodge din Berlin, Germania, însă dacă ceea ce cauţi este o experienţă inedită, te poţi caza într-una dintre cele 31 de camera extrem de bizare ale hotelului.

Cei mai aventurieri dintre clienţi se pot caza într-o cameră făcută după modelul unei celule de închisoare sau chiar în una asemănătoare unui cavou. 

Ineditul hotel, creat de artistul german Lars Stroschen are, de asemenea, şi o cameră „cu susul în jos”, în care tot mobilierul este agăţat de tavan, iar oaspeţii dorm în nişte cutii din podea. Potrivit site-ului hotelului, acesta este un „magnet pentru indivizii creativi, care s-au săturat de banalitate, pentru cei care văd lucrurile diferit de restul, pentru filozofi şi pentru cei care caută perspectivă sau viziune”.

image

În camera „cu susul în jos”, până şi priveliştea de pe geam este „pe dos”.

image

„Camera cavou”, perfectă pentru persoanele care vor să se odihnească în pace.

image

În această cameră albă, becurile colorate pot lumina puternic sau slab, iar în oglinda de pe tavan vei vedea cum arătai într-o altă viaţă.

image

Pentru cupluri: partenerii care nu îşi doresc să doarmă împreună pot coborî bariera luminoasă şi despărţi patul în două jumătăţi, pe timpul nopţii. 

image

În această cameră vei avea impresia că pluteşti. 

image

Acest pat se roteşte încontinuu.

„Vei trăi într-o lume a artei. Avem 31 de camere şi fiecare are o ambianţă absolut unică şi personală”, a declarat un purtător de cuvânt al hotelului, cu menţiunea că toată mobila şi toate obiectele din camere sunt făcute la comandă.

image

În „camera bunicii”, mobila este veche, iar uşa spre baie este ascunsă în garderobă.

image

În această cameră pot dormi trei oaspeţi, care vor fi, probabil, uşor dezorientaţi de aşezarea paturilor.

„City Lodge ar putea fi considerat un muzeu la care vizitatorii se pot caza. Camerele variază – unele sunt monotone, altele sunt cu adevărat extreme şi îţi pot afecta, într-un fel sau altul, modul de percepţie al realităţii, în funcţie de gusturile tale şi simţul tău de aventură”, mai adaugă acesta.

Preţul unei camere la hotelul City Lodge încep de la 62 de euro.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite