Dezamăgirea unui turist care a stat la un hotel de cinci stele în Grecia: „Aveau prosoape cu găuri în ele“

0
Publicat:

Majoritatea românilor care își petrec vacanțele în Grecia au numai experiențe plăcute, însă sunt și turiști care avut parte de lucruri mai puțin frumoase.

Grecia rămâne o destinație preferată de români FOTO Facebook Hai la drum
Grecia rămâne o destinație preferată de români FOTO Facebook Hai la drum

Românii își povestesc experiențele de vacanță în Grecia pe forumurile de profil.

"În Grecia totul e așa cum e. Am stat la 5 stele în Rhodos și aveau prosoape cu găuri în ele, stelele erau că aveau plajă privată și piscine pe care nu le aș folosi, că apă cu clor am în orașul unde locuiesc. Dacă vrei 5 stele mai de lux, mergi în Turcia. Oricum eu îs adeptă costurilor mici și fără pretenții, pentru că la o cazare doar dorm și fac dus, mâncăm pe unde umblăm.", dezvăluie o româncă.

Un alt român povestește cum s-a dus la pomul lăudat, dar a avut parte doar de dezamăgiri: „Am văzut pe Booking cazarea super în Pelion: curte cu bananieri, umbră, terasă, loc parcare, stațiune lăudată. La față locului: curtea din poze era a proprietarilor, nu aveai acces, camera direct din stradă bătea un soare, în camera toate instalațiile stricate, parcarea din față pensiunii era un drum îngust cu sens unic câțiva km (ne-au trezit la 5 jumate dimineață să mutăm mașină că trece autobuzul local....Alt loc nu există). Așa că am plătit 1 noapte și am fugit să ne salvăm concediul. 😉“

Românii care pleacă în aceste zile în concediu în Grecia trebuie să urmărească informările de călătorie. Sute de turiști sunt evacuați de urgență din insula Rodos, după ce incendiile care au început acum cinci zile continuă necontrolat, relatează publicaţia Greek Reporter. De asemenea, specialiştii avertizează că ţara va trece probabil prin cel mai lung episod de caniculă din istorie.

Ministerul Protecţiei Civile a avertizat asupra riscului ridicat de incendii în 7 din cele 13 regiuni ale ţării pentru sâmbătă, şi anume: Attica; Grecia Centrală (în special Viotia, Evia, Fthiotida, Fokida); Peloponez; Grecia de Vest; Tesalia (Larissa, Magnesia); Marea Egee de Sud (Rodos) şi Marea Egee de Nord (Samos, Ikaria).

Toate siturile arheologice din Grecia, inclusiv Acropola Atenei au fost închise în cele mai fierbinţi ore ale zilei din cauza unui nou episod canicular, a anunţat Ministerul Culturii grec.

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite