Concediu ratat pentru un român în Tenerife. „Dacă se întâmpla la Mamaia săreau toți că suntem «neamuri proaste»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român a trăit dezamăgirea vieții la Tenerife, în Spania, unde și-a petrecut concediul la începutul lunii octombrie. Deși a ales un hotel de 4 stele, el spune că a avut condiții de „internat ceaușist”, iar gândacii de bucătărie, mizeria și igrasia i-au stricat concediul.

Peisajele sunt superbe în Tenerife. FOTO Unsplash
Peisajele sunt superbe în Tenerife. FOTO Unsplash

„Am ales să ne petrecem acum o săptămână de vacanță în Tenerife, pentru că soția nu suportă temperaturile ridicate din timpul verii și nu ne place nici aglomerația. Dar nu am tras lozul câștigător. Peisajele sunt de nota 10, clima la fel, e foarte frumos. Din păcate există și un «dar» . Deși pe dinafară clădirea arată bine, în interior sunt probleme serioase, iar în unele locuri se vede igrasia. Nu mai spun că am găsit și mizerie în colțul unei camere, de parcă cineva ar fi măturat și apoi ar fi uitat să strângă”, spune el.

Problemele serioase au început încă din prima seară din hotel când și-au făcut apariția gândacii, în baie mai întâi. „Soția era în baie, se spăla pe dinți, iar dintr-o dată am auzit-o țipând. Un gândac uriaș își făcuse apariția parcă de nicăieri. Ne-am dus la recepție și le-am spus care e problema, iar o domnișoară plictisită ne-a întrebat dacă ne-am speriat doar din atât. Ne-a spus că au făcut dezinsecție de mai multe ori în timpul verii și că urmează să mai facă”, a adăugat el.

Două zile mai târziu, în restaurantul hotelului, au găsit un gândac mort sub masă. „Le-am spus din nou, au venit, l-au ridicat, dar nici nu și-au cerut scuze. Aveau un comportament de neînțeles. Dacă se întâmpla asta la Mamaia săreau toți că suntem «neamuri proaste» și că ne batem joc de turiști. Dar să se întâmple în Spania... Și nu oriunde, nu prin ceva sat prăpădit din vârf de munte, ci într-un hotel de 4 stele... Greu să îi înțeleg”, a mai spus turistul. 

După cele întâmplate, el spune că nu va mai merge niciodată în Tenerife. „Mi-a ajuns, gata! Există și alte destinații, mi-a ajuns mizeria și nesimțirea de acolo. Nu aș vrea nici să generalizez și să spun că e rău în Tenerife peste tot, dar noi suntem pățiți și nu vrem să ne jucăm concediul la loterie. Am aflat că și alții au pățit la fel, deci nu ar fi un caz chiar atât de izolat. Păcat că ne-a luat atâta timp și că nu am știut asta înainte să ne rezervăm vacanța și să ajungem în Tenerife”, a mai spus el.

Călătorii


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri