Cele mai colorate locuri de pe Pământ. Destinaţii turistice inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de destinaţii turistice inedite au de unde alege. Există multe locuri pitoreşti, foarte colorate, unele naturale, altele realizate de mâna omulului. Toate aceste destinaţii vor rămâne cu siguranţă în amintirea iubitorilor de frumos din întreaga lume.

Printre cele mai frumoase şi colorate locuri din lume se numără câmpurile de levănţică din Provence, Franţa. Aceste câmpuri par nesfârşite, iar regiunea nu este doar frumoasă, ea îl încântă pe turist şi cu mirosul puternic, extrem de plăcut, de lavandă.

image

Indiferent de anotimp, micuţa insulă italiană Procida este o pată de culoare pe albastrul Mediteranei. Casele de aici sunt văruite în culori vii, asemeni unor bomboane gustoase.

Lacul Retba din Senegal pare să fie extrem de poluat din cauza culorii sale roz. În realitate însă, culoarea este dată de o specie de bacterii inofensive pentru oameni, care se dezvoltă în apele lui sărate.

image

Primăvara, câmpurile de lalele din Olanda, combinate cu plantaţiile de narcise şi de zambile oferă turiştilor o privelişte care pare desprinsă din cărţile de poveşti. Totul este însă cât se poate de real.

image

Lacul Natron din Tanzania este atât de sărat încât aici nu pot trăi specii de flora sau de faună. Este însă un loc pitoresc datorită culorii sale roşiatice , care contrastează cu malurile portocalii.

image
CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite