Cât costă o noapte de cazare în hotelurile de pe litoral ale lui Gigi Becali, Simonei Halep, Gică Hagi sau Cristi Borcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Litoral

Cei mai bogaţi tenismani, fotbalişti şi oameni din fotbal au investit în timpul pandemiei milioane de lei în hoteluri de trei, patru, respectiv cinci stele pe litoralul românesc. Majoritatea locaţiilor sunt în staţiunea Mamaia, unde tarifele au explodat în această vară.

Cel mai nou proprietar de hotel pe litoralul românesc este Gigi Becali, patronul FCSB care a cumpărat, anul acesta, hotelul Inter din staţiunea Venus, deţinut în trecut de Ioan Nicolae. Becali a investit aproximativ 6,4 milioane de euro, iar preţul unei camere poate ajunge şi la 1.600 de lei. 

Anul trecut, în luna aprilie, Simona Halep deschidea, cu mare fast, complexul turistic Lotus Studios, situat în Mamaia Nord-Năvodari, iar luxul şi rafinamentul sunt la ele acasă, dar şi preţurile sunt pe măsură. 

Astfel, la Lotus Studios Aparthotel, preţul pentru două nopţi de cazare este de 1.822 de lei, circa 360 de euro, potrivit Booking.

CONTINUĂ SĂ CITEŞTI PE CLICK.RO

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite