Budapesta, desemnat al cincilea cel mai bun oraş din Europa pentru iubitorii de chilipiruri

0
0
Foto: Arhiva Adevărul
Foto: Arhiva Adevărul

Potrivit unui studiu realizat de Confused.com, Budapesta este al cincilea cel mai bun oraş pentru iubitorii de chilipiruri din Europa, datorită pieţelor sale de vechituri, magazinelor de antichităţi şi magazinelor sale foarte apreciate.

Pentru a evalua oraşele, experţii au creat un sistem de indexare bazat pe puncte care evaluează volumul şi calitatea pieţelor, magazinelor de antichităţi şi magazinelor din 51 de ţări europene.

Budapesta a obţinut 7,04 din 10 în indicele vânătorilor de chilipiruri. Calitatea magazinelor de antichităţi din capitala Ungariei (4,4/5) a fost printre cele mai bune dintre oraşele chestionate.

Vânătorii de chilipiruri din Budapesta beneficiază de o varietate mai mare de magazine cu 80% mai multe decât în ​​Bucureşti, România (0,15 la 100.000 de oameni).

Calitatea punctelor de desfacere din oraşul maghiar a avut, de asemenea, un punctaj ridicat în studiu, cu un rating mediu de 4,11 din 5. Acesta este cu peste 20% mai mare decât capitala Germaniei, Berlin (3,27/5).

Potrivit Studiului, cel mai bun oraş pentru vânătorii de chilipiruri este Copenhaga, cu un scor general al chilipirurilor de 8,43 din 10. Capitala daneză găzduieşte al treilea cel mai bine cotat magazin de antichităţi din Europa. De asemenea, găzduieşte pieţele cu cele mai bune cote din top 10 (4,63/5).

Când vine vorba de numărul de pieţe din Copenhaga, capitala verde are 0,40 la 100.000 de oameni - cu 82% mai mult decât Varşovia (0,23 la 100.000 de oameni).

Jessica Willock, expert în asigurări de locuinţe la Confused.com, comentează: „Când căutaţi chilipiruri în cele mai bune locuri din Europa, există potenţialul de a găsi articole de mare valoare pentru o fracţiune din cost. În ciuda preţului redus, este important să luaţi în considerare adevărata valoare a oricăror achiziţii făcute în pieţe, magazine de antichităţi sau puncte de vânzare. Astfel, vă veţi vă asigura că aveţi acoperirea adecvată în poliţa de asigurare a conţinutului pentru a vă proteja obiectele de valoare.”

„Politicile tipice pentru obiectele antice variază de la pierderea accidentală, deteriorarea şi furtul până la deprecierea valorii. Cu această protecţie, dacă un articol din colecţia dvs. este deteriorat şi nu poate fi reparat sau este posibil să fie reparat, dar are ca rezultat o pierderea de valoare, asigurătorul ar trebui să plătească. Dacă trebuie să faceţi o cerere de asigurare a locuinţei, este important să înţelegeţi pe deplin tipul de acoperire pe care îl aveţi", adaugă ea.

Călătorii


Ultimele știri
Cele mai citite