Adevărul Live: sfaturi pentru ofertele last-minute şi vacanţe ieftine de iarnă de la trei experţi în turism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preferinţele pentru destinaţiile de iarnă ale românilor s-au schimbat în ultimii ani FOTO Shutterstock
Preferinţele pentru destinaţiile de iarnă ale românilor s-au schimbat în ultimii ani FOTO Shutterstock

Răzvan Pascu, Traian Bădulescu şi Ciprian Enea au vorbit pe Adevărul Live despre tendinţele şi preferinţele românilor în materie de turism, în special despre destinaţiile de vacanţă de iarnă, ofertele de tip last-minute şi riscurile aferente

Jurnaliştii Adevărul au discutat prin Google Hangouts, din studioul Adevărul Live, despre tendinţele românilor în materie de vacanţe de iarnă şi despre tentaţia ofertelor last-minute cu bloggerul premiat şi consultantul în turism Răzvan Pascu, expertul în turism Ciprian Enea şi Traian Bădulescu, General manager Travel Advisor Media. 

Cei trei experţi au explicat care sunt cele mai bune metode de a-ţi căuta oferte de vacanţă în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar şi beneficiile rezervării în avans. Consultanţii în turism au explicat, printre altele, evoluţia fenomenului low-cost în România şi cele mai bune căi prin care poţi beneficia de preţuri mici la ofertele companiilor aeriene. Traian Bădulescu a explicat că există aproximativ 20.000 de români care aleg destinaţii exotice sau premium pentru vancanţe. Răzvan Pascu a vorbit despre destinaţiile-vedetă ale anului care vine, iar Ciprian Enea a explicat influenţa companiilor low-cost asupra pieţei din România. 

Călătorii



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite