Tort Red Velvet. Reţeta originală
0Dacă urmează să aveţi un eveniment important în familie, reţeta pe care o să o prezint, astăzi, pică la fix pentru voi: tort red velvet – reţetă originală. Este vorba despre un desert care arată spectaculos, dar şi un gust greu de egalat. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie pentru tort red velvet – reţeta originală, dar şi cum se prepară:
Ingrediente pentru tort red velvet – reţeta originală:
Pentru blat:
– 300 grame de făină,
– un praf de sare,
– trei linguriţe rase de cacao,
– 150 de grame de unt,
– 350 de grame de zahăr,
– două ouă,
– o esenţă de vanilie,
– 4 linguri de colorant roşu lichid,
– 250 de grame de lapte bătut,
– o linguriţă de oţet,
– o linguriţă bicarbonat de sodiu,
– un praf de copt.
Pentru cremă:
– 250 de grame de cremă de brânză,
– 250 grame de mascarpone,
– o linguriţă de esenţă de vanilie,
– 150 de grame de zahăr pudră,
– 400 ml de frişcă lichidă.