Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In zilele friguroase o supa calda este exact ce ai nevoie.
In zilele friguroase o supa calda este exact ce ai nevoie.

Vrei o reţetă uşoară de sezon? Vedeta toamnei, dovleacul, se află la baza acestei supe, iar conopida îi dă şi mai multă savoare preparatului. Nu ai cum să îi rezişti! Încearcă şi tu reţeta cea mai simplă de supă-cremă de dovleac şi conopidă!

Supă-cremă de dovleac şi conopidă. Reţeta cea mai simplă – Ingrediente

½ lingură ulei de măsline
1 ceapă albă, tăiată cubuleţe
1 lingură usturoi tocat
1 căpăţână de conopidă, tăiată cubuleţe
1 litru supă de legume (poţi folosi şi supă de pui)
400 g piure de dovleac, neîndulcit
25 g parmezan
sare
piper

Pentru servire

ceapă verde, tăiată rondele, opţional
crutoane, opţional
parmezan ras, opţional

Află cum se prepară supa-cremă de dovleac şi conopidă pe clickpoftabuna.ro.

De ce ai nevoie pentru a prepara tară de conopidă cu kaizer.

Cum se prepară puiul picant cu orez.

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite