Ştrudel cu mere şi stafide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pregăteşte o reţetă simplă pentru cei mici!
Pregăteşte o reţetă simplă pentru cei mici!

Stafidele au fost folosite în gastronomie de mii de ani, fiind foarte populare în deserturile orientale. Stafidele pot fi mâncate în loc de dulciuri sau pe post de gustare, împreună cu migdale ori alte fructe uscate, deoarece aduc organismului un aport considerabil de: magneziu, calciu, fier, potasiu, vitaminele C, K, E şi B6.

Ştrudel cu mere şi stafide – Ingrediente (6 porţii)

Pentru aluat
500 g făină
1 cană de apă călduţă
1 lingură de oţet
3 linguri ulei (de floarea-soarelui)

Pentru umplutură
6 mere mari
200 g zahăr
scorţişoară măcinată
50 g stafide galbene

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite