Articol publicitar

Ştiaţi că renumita companie SCHOCK este producător renumit la nivel mondial de chiuvete de bucătărie şi baterii de bucătărie?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aici, chiuvetele de granit se produc exclusiv în Germania şi la standarde de calitate extreme de riguroase. Printre trăsăturile definitorii ale echipei de dezvoltare SCHOCK se numără curiozitatea pentru inovaţie, dăruirea pentru perfecţiune, îndrăzneala pentru culoare si design, împreună cu permanenta actualizare a specialiştilor noştri in ce priveşte ultimele tendinţe in materie de stil si funcţionalitate.

La SCHOCK, conceptul inovator îmbracă cele mai strălucitoare culori, este apoi testat în laborator, pentru ca în final să ia forma şi să capete expresie în atelierul de producţie. Un proces de creaţie ce până în prezent însumează 200 de modele în 40 de culori. Prin SCHOCK industria producătoare de chiuvete de bucătărie şi baterii de bucătărie modelează viitorul.

Intr-un cuvânt, PASIUNEA este motorul ce antrenează întreaga activitate SCHOCK, astfel încât chiuvetele de bucătărie şi bateriile produse aici să emane stilul şi energia fiecărui cumpărător.

Aproximativ 80% din materialul folosit în chiuvetele SCHOCK este cuarţul, elementul component cel mai dur al granitului dar şi motivul din spatele durabilităţii remarcabile a chiuvetelor SCHOCK. Acest atribut împreună cu paleta de culori pure, menită să se plieze fiecărui gust sau stil, şi finisajele catifelate sau mate constituie particularităţi extrem de funcţionale prin care se disting chiuvetele de bucătărie şi bateriile SCHOCK.

Suprafeţele Cristadur® şi Cristalite® Plus dezvoltate şi patentate de către SCHOCK aduc plăcere sarcinilor de fiecare zi din bucătărie. Petele şi murdăria devin trecut cu aceste noi materiale ce au la baza tehnologii cu efect de respingere a murdăriei – petele de vin, mâncare sau grăsimile dificile pur si simplu nu se prind.

Iar pentru că bateriile de bucătărie sunt concepute pentru unitate la nivel vizual şi tactil cu chiuvete SCHOCK, armonia este avantajul pe care îl puteţi vedea şi simţi. În plus, bateriile de bucătărie sunt îmbogăţite cu tehnologii şi funcţii ce sprijină planeta dar şi liniştea dvs., precum funcţia de economisire a apei sau de reducere a zgomotului.

Rezultatul? Utilizare confortabila si de durata, dar si siguranţă sporită pentru întreaga familie.

Toate produsele SCHOCK pot fi comandate de la magazinul online chiuveteonline.ro

BucătăriePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite