Articol publicitar

Elis Pavaje face cadou TVA-ul la achiziţionarea unuia sau mai multor modele de pavaje rezidenţiale

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elis Pavaje, lider pe piaţă pavajelor din România, îşi răsplăteşte clienţii printr-un cadou la achiziţionarea unor modele de pavaje de tip rezidenţial. Campania este valabilă în perioada 6 mai – 30 iunie 2015, iar produsele din program au preturi speciale, mai mici cu 24%. Acestea sunt accesibile clienţilor din toată ţara, prin reţeaua de peste 150 distribuitori parteneri ai Elis Pavaje.

Pentru a răspunde diferitelor cerinţe, stiluri şi gusturi, promoţia include mai multe modele de pavaj în forme şi culori diferite, precum şi un model de bordură, pentru delimitarea şi finisarea amenajării. Astfel, cei care îşi doresc un decor cât mai apropiat de aspectul natural al mediului înconjurător, pot opta pentru unul dintre pavajele Rustic şi Pietra, în timp ce iubitorii stilului clasic şi minimalist pot alege dintre Maris şi Pătrat P3, două modele cu aer atemporal, adaptabile atât arhitecturilor clasice cât şi celor rustice şi moderne. Promoţia vine şi cu un cadou special, astfel că pentru fiecare 10 mp achizitionaţi, cumpărătorii vor primi la alegere o jardinieră J2 sau două jardiniere J1 de culoare maro.

image

Pe lângă calităţile estetice, produsele marca Elis Pavaje asigură garanţia unei investiţii sigure şi profitabile. Realizate din beton de calitate superioară, vibropresat, pavelele se montează uşor şi au o rezistenţă îndelungată la uzură, ceea ce asigură cumpărătorilor avantajul de a se bucura de o curte sau grădină cu aspect la fel de proaspăt şi peste ani. 

În plus, aditivii de impermeabilizare şi anti-îngheţ asigură rezistenţa crescută la ciclurile de îngheţ-dezghet, astfel spre deosebire de betonul turnat, pavajul nu va prezenta crăpături. Pavajul vibropresat nu necesită intreţinere majoră în timp, iar petele diverse precum cele de ulei sau de rugină pot fi îndepărtate uşor cu diferite soluţii sau se poate opta pentru schimbarea pavelelor afectate cu unele noi. 

Alte avantaje ale folosirii pavajului vibropresat sunt: stabilitatea foarte bună a suprafeţelor pavate, drenajul eficient al apei şi aerisirea solului, o cerinţă ecologică foarte importantă. 

Produsele aflate la promoţie au preţuri începând de la 42 lei/mp şi sunt disponibile în peste 10 nuanţe diferite, de la alb-crem, perlă sau sepia la antracit, roşu, maro sau nisip. Produsele pot fi achiziţionate prin reţeaua vastă de distribuitori parteneri ai Elis Pavaje, accesând pagina promoţiei: www.elis.ro/distributie/

image

Elis Pavaje asigură întreaga gamă de produse necesare exploatării eficiente a oricărui spaţiu, în funcţie de destinaţia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidenţiale şi industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, bolţari, garduri, jardiniere, blocheţi, blocuri de zid şi palisade.

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite