Ruladă cu mac şi cu vişine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă din Antichitate, seminţele de mac erau folosite la prepararea celor mai fine deserturi. Ele erau amestecate cu susan şi cu migdale pentru prepararea unei prăjituri delicioase, asemănătoare baclavalei turceşti. În bucătăria europeană, aceste seminţe sunt folosite în special la deserturi. În Austria, macul este folosit ca umplutură pentru croissant şi foitajele tradiţionale. Noi avem pentru voi o delicioasă ruladă cu mac şi cu vişine.

Ruladă cu mac şi cu vişine – Ingrediente

Pentru aluat
250 g făină
1 gălbenuş
1 albuş
2 linguri ulei
125 ml smântână

Pentru umplutură
200 g mac
300 g vişine proaspete sau conservate
200 g zahăr brun
 

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite