Prăjitură „Cabana“ cu ciocolată şi zmeură
0
Dacă te-ai săturat de deserturile care necesită multe ore de preparare, încearcă să faci această prăjitură „cabana“ cu ciocolată şi zmeură şi ciocolată în 4 paşi simpli. Poţi folosi căpşune în loc de zmeură. Dacă nu ai timp să prepari brânza de vaci, poţi cumpăra o cremă de brânză. În loc de ciocolată menaj, poţi glazura prăjitura cu tablete de ciocolată cu lapte pe care le topeşti tot pe baie de aburi.
Prăjitură „Cabana“ cu ciocolată şi zmeură – Ingrediente (1 tavă)
Pentru blat
2 pachete biscuiţi cu cacao
2 pachete biscuiţi simpli
1 borcan gem de zmeură
Pentru cremă
500 g brânză de vaci
125 g unt
100 g zmeură
3 linguri smântănă
1 plic întăritor brânză
esenţă de vanilie
5 linguri zahăr pudră
coaja de la o lămâie
Pentru glazură
200 g ciocolată menaj
100 ml frişcă
30 g unt