Pască fără aluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă nu vrei o pască cu aluat pentru sărbătorile pascale de anul acesta, poate este cazul să încerci o pască excelentă, care sigur îţi va plăcea enorm. Pasca de Paşte fără aluat este foarte gustoasă şi merită încercată. Iată o reţetă simplă şi rapidă, care să te scape de stresul gătitului peste măsură din perioada sărbătorilor.

Ce trebuie să ştii, fie că preferi brânza de vaci, fie că îţi place cea de capră, aceasta trebuie să fie grasă şi gustoasă, ca să iasă pasca bună. Apoi, dacă vrei ceva special, lasă stafidele înmuiate în rom şi nu te sfii să condimentezi cu cuişoare sau ienibahar, vei obţine arome foarte plăcute.

Iată ce ai nevoie pentru Pască de Paşte fără aluat:

– 700 de grame de brânză grasă (vaci, oaie sau capră)

– 8 ouă potrivite

– 8 linguri de zahăr tos

– 1 plic de zahăr vanilat

– 100 de grame de făină albă

– 100 de grame de amidon

– coajă de lămâie

– coajă de portocale

– jumătate de linguriţă de sare

– 50 de ml de zeamă de lămâie

– 1 plic de praf de copt

– 150 de grame de stafide, merişoare sau coacăze roşii confiate

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite