O reţetă specială de Dragobete: Fursecuri „inimioare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi sărbătorim Dragobetele cum se cuvine. Vă propunem o reţetă deosebită, dulce şi uşor de făcut. Cu siguranţă vă veţi impresiona persoana iubită.

Ingrediente:

250 g făină
2 gălbenuşuri
70 g zahăr
coajă rasă de lămâie
120 g unt
1 pungă fulgi de nucă de cocos
gem de fructe

Mod de preparare:

Cerni făina. Faci o gropiţă în mijloc şi pui gălbenuşurile, untul rece, zahărul şi coaja de lămâie. Amesteci şi frămânţi un aluat omogen. Îl pui într-o folie de plastic şi îl laşi la frigider jumătate de oră. 

Vezi restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite