Îţi plac mâncărurile picante? Încearcă pulpele de pui cu chilly şi cartofi la cuptor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pulpe picante

Fără dar şi poate, după ce te întorci de la serviciu, vrei să petreci cât mai mult timp alături de cei dragi. Nimic mai simplu! Pregăteşte aceste pulpe de pui picante cu cartofi, delicioase şi foarte sănătoase!

Ingrediente

6 pulpe de pui
1 kg cartofi
2 cepe potrivite
100 ml apă
1 căpăţână usturoi
1 linguriţă de boia iute
2 linguriţe boia dulce
cimbru mărunţit
piper roşu
busuioc verde
3 ardei iuţi mici (chilly)
sare
piper
ulei

Preparare

Speli pulpele de pui, le scurgi şi le pui într-un castron. Presari boiaua dulce şi pe cea iute, cimbrul mărunţit, sarea şi piperul.

Adaugi ulei şi amesteci pulpele cu mâna. Acoperi castronul cu o folie de plastic şi dai la rece o oră pentru a permite aromelor să intre bine în carne. Cureţi şi speli cartofii noi, apoi îi tai jumătăţi.

Află reţeta completă de pulpe picante cu cartofi al cuptor, pe clickpoftabuna.ro
 

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite