Cea mai bună ciorbă de vită cu legume
0Această supă este plină de legume, roşii şi carne de vită. Carnea devine mai fragedă pe măsură ce fierbe în zeamă şi îi adaugă un plus de savoare. Şi este uimitor şi cât de rapid se prepară: rumeneşti carnea şi sotezi legumele. Torni supa, pui roşiile zdrobite şi asezonezi. Dacă vrei însă să afli întregul proces de preparare ale acestei reţetă de ciorbă de vită cu legume.
Ciorbă de vită cu legume – Ingrediente (6 porţii)
1 lingură ulei de măsline
500 g carne de vită tăiată în cuburi
1 ceapă, tocată
3 căţei de usturoi, pisaţi
¾ cană morcovi, tocaţi
¾ cană tije ţelină, tocate
3-4 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi
1 cutie roşii tocate, cu tot cu suc
1 lingură sos worchestrshire (opţional)
4 căni supă de vită
1 cană apă
2 frunze de dafin
1 lingură condimente italieneşti
sare
piper
pătrunjel proaspăt
parmezan
fulgi de ardei iute
află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro
Încearcă şi reţeta noastră de friptură de vită cu cartofi.
Friptura de vită în sos de vin şi usturoi este cea mai bună alegere pentru sfârşitul acestei săptămâni.