Cea mai bună ciorbă de vită cu legume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această supă este plină de legume, roşii şi carne de vită. Carnea devine mai fragedă pe măsură ce fierbe în zeamă şi îi adaugă un plus de savoare. Şi este uimitor şi cât de rapid se prepară: rumeneşti carnea şi sotezi legumele. Torni supa, pui roşiile zdrobite şi asezonezi. Dacă vrei însă să afli întregul proces de preparare ale acestei reţetă de ciorbă de vită cu legume.

Ciorbă de vită cu legume – Ingrediente (6 porţii)

1 lingură ulei de măsline

500 g carne de vită tăiată în cuburi

1 ceapă, tocată

3 căţei de usturoi, pisaţi

¾ cană morcovi, tocaţi

¾ cană tije ţelină, tocate

3-4 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi

1 cutie roşii tocate, cu tot cu suc

1 lingură sos worchestrshire (opţional)

4 căni supă de vită

1 cană apă

2 frunze de dafin

1 lingură condimente italieneşti

sare

piper

pătrunjel proaspăt

parmezan

fulgi de ardei iute

află modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Încearcă şi reţeta noastră de friptură de vită cu cartofi.

Friptura de vită în sos de vin şi usturoi este cea mai bună alegere pentru sfârşitul acestei săptămâni.

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite