Marți, 14 Octombrie 2025
Home
Știri interne
Știri locale
Știri externe
Politică
Economie
Sport
Stil de viață
Showbiz
Opinii
Video
Adevărul de weekend
Anunțuri în ziar
Ultimele știri ⏱️
Război în Ucraina
Război în Israel
Istoria zilei
Alegeri Republica Moldova 2025
Bucătărie
Pagina 72
Bucharest Street Food Festival 2016: patru zile cu mâncare bună şi muzică pe măsură la Romexpo
Astăzi debutează prima ediţie a Bucharest Street Food Festival 2016, eveniment care se desfăşoară pe aleea din faţa pavilionului central de la Romexpo, pe parcursul a patru zile pline cu preparate culinare delicioase, bere artizanală şi concerte susţ...
Bucătărie
08 sept. 2016
Cea mai gustoasă mâncare de vinete cu carne
Cea mai gustoasă mâncare de vinete cu carne o poţi prepara în maximum o oră. Ai nevoie de câteva ingrediente principale, proaspete care vor da gust şi aromă întregului preparat. Rezultatul va fi absolut delicios!...
Bucătărie
08 sept. 2016
Ciorbă siciliană de pui şi legume
Pentru că la această ciorbă vei putea folosi chiar şi paste mici-alfabet, sau scoici, vei putea ademeni cu uşurinţă şi pe cei mici pentru a mânca din această ciorbă siciliană de pui şi legume. Poţi pune bucăţi mai mari de pui sau să le cureţi după ce...
Bucătărie
08 sept. 2016
Tartă cu portocale fără zahăr
Dacă vrei un desert prietenos cu silueta, încearcă neapărat această reţetă, tarta cu portocale fără zahăr, care poate fi preparată în orice anotimp.
Bucătărie
07 sept. 2016
Cea mai bună supă de roşii cu busuioc
Una dintre cele mai gustoase supe, aceasta îţi va încânta simţurile încă de la primele linguri. Şi cu cât roşiile sunt mai dulci, cu atât sunt mai bune în supă. Încearcă şi tu reţeta, iar mâncarea va fi gata în doar 40 de minute!...
Bucătărie
07 sept. 2016
Reţeta zilei: Cotlete de porc cu legume
Surpriza plăcută a unui meniu în familie sunt aceste cotlete de porc cu legume. Nu-i nimic complicat! Carnea trebuie să fie proaspătă, legumele la fel şi din cele mai variate feluri care sunt pe placul tău....
Bucătărie
07 sept. 2016
Prăjitură cu prune şi aluat sfărâmicios
Fel şi fel de reţete cu prune am pregătit pentru voi. Pentru că aceste fructe ne plac foarte mult, ne-am gândit să încercăm şi să vă propunem şi vouă aceste reţete, în cazul în care şi voi iubiţi prunele la fel de mult ca noi....
Bucătărie
07 sept. 2016
Paella cu ciocănele de pui
Această reţetă în stilul de paella este foarte simplă şi se prepară într-un singur vas, la cuptor. Nu este foarte complicată, mai ales dacă îţi plac ciocănelele de pui. Preparatul va fi gata în doar 1 oră....
Bucătărie
06 sept. 2016
Prăjitură fărâmicioasă cu prune
Delicioasele prune vor da gust acestui desert simplu. Iar aluatul fărâmicios este uşor de preparat. Încearcă şi tu reţeta!
Bucătărie
06 sept. 2016
Ardei cu usturoi la borcan
Toamna aceasta, pregăteşte-ţi mai multe borcane cu ardei cu usturoi. Savuroasele legume se păstrează perfect în această combinaţie.
Bucătărie
06 sept. 2016
Cea mai simplă supă de roşii
Clasica supă de roşii este o variantă cu care nu ai cum să dai greş dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi. Încearcă această reţetă simplă şi rapidă!...
Bucătărie
06 sept. 2016
Cele mai apetisante clătite cu brânză la cuptor
Clătite preparate astfel se pot transforma dintr-un produs banal, într-unul special care va bucura întreaga familie.
Bucătărie
05 sept. 2016
Paste cu legume la cuptor
O mână de legume proaspete şi nişte paste fundiţe tocmai bune de aruncat în cuptor pentru un preparat deosebit. iată cum poţi obţine cea mai bună reţetă de paste cu legume la cuptor....
Bucătărie
05 sept. 2016
Cele mai simple pacheţele cu gem de prune
Gem de prune sau magiun de prune? Care o fi mai bun? Nici nu mai contează, pentru că nu la această întrebare vrem să vă răspundem şi vrem să vă oferim această reţetă pentru cele mai simple pacheţele cu gem de prune.
Bucătărie
05 sept. 2016
Ciocănele de pui marinate în sos de portocale
O aromă exotică de marinată parfumează carnea de pui, transformând totul într-un deliciu de nerefuzat. Pregăteşte chiar în aceste zile de început de săptămână, dar şi de toamnă o reţetă gustoasă de ciocănele de pui în sos de portocale....
Bucătărie
05 sept. 2016
Reţeta celui mai sănătos burger din lume: beneficiile celor 55 de ingrediente din care se prepară delicatesa
Burgerii se numără printre cele mai consumate produse de fast-food din lume, deşi nu sunt o alegere alimentară tocmai sănătoasă. Însă un nutriţionist ambiţios a reuşit să prepare un burger din 55 de ingrediente, multe dintre ele din categoria superal...
Bucătărie
04 sept. 2016
Cel mai bun ştrudel cu prune şi mac
Trebuie să profităm de aceste fructe bogate în potasiu, bune pentru inimă şi sistemul nervos! Şi după ce ai mâncat o porţie zdravănă, cu fructele care ţi-au mai rămas încearcă un delicios ştrudel cu prune şi mac!
Bucătărie
02 sept. 2016
Cea mai simplă reţetă de mousse de ciocolată
Cea mai simplă reţetă de mousse de ciocolată este în aceeaşi măsură delicioasă dar şi versatilă. Poţi presăra fulgi de ciocolată deasupra, dar nu este absolut necesar. Vei fi impresionat de rezultat!...
Bucătărie
02 sept. 2016
Pui în sos de tarhon
Această reţetă de pui în sos de tarhon este pregătit într-un sos delicat, gata în numai 30 de minute. Familia şi musafirii o vor aprecia! Tarhonul este un condiment pe care îl poţi folosi foarte bine la pui. Nu mulţi ştiu asta, dar am aflat chiar de ...
Bucătărie
02 sept. 2016
Cea mai simplă prăjitură cu cremă de vanilie
Aproape o oră, şi prăjitura e gata. În loc de apă, poţi folosi pentru glazură suc de lămâie proaspăt stors, iar ca aromă, esenţă de vanilie sau de rom.
Bucătărie
01 sept. 2016
Cea mai bună plăcintă cu dovlecei şi porumb
O zi fără carne? Excelent! Ce am putea pregăti mai repede, mai gustos cu ingrediente de sezon? Cea mai bună plăcintă cu dovlecei şi porumb. Va fi un adevărat deliciu apreciat de toşi cei dragi!...
Bucătărie
01 sept. 2016
Paste cu ciuperci şi sos de roşii
Pastele ne scot întotdeauna din încurcătură. Iar alegerile pot fi diverse, de la carne tocată, la legume fel de fel. Ca să nu mai vorbim, că putem folosi orice tip de paste. Iată ce reţetă de paste cu ciuperci şi sos de roşii am pregătit pentru tine.
Bucătărie
01 sept. 2016
Cea mai bună tartă cu brânză şi prune
Fructe prin excelenţă bogate în potasiu care ajută la sănătatea inimii şi a creierului, prunele pot fi preparate în mai multe deserturi. Combinaţia de azi a fost cea de brânză şi prune şi ne-a plăcut foarte mult....
Bucătărie
01 sept. 2016
Cea mai gustoasă prăjitură pufoasă cu prune
Este un preparat simplu, care se pregăteşte în 60 de minute, aşa că nu mai sta pe gânduri, mergi la piaţă, cumpără fructe din belşug şi răsfaţă-te cu această prăjitură pufoasă cu prune.
Bucătărie
31 aug. 2016
Tartă cu roşii şi cârnaţi
Încearcă şi tu acest aperitiv delicios de tartă cu roşii şi cârnaţi care se prepară uşor. Îţi dăm şi un pont: apasă cu degetul 1-2 cm în aluatul dospit! Dacă nu revine repede la forma iniţială, atunci aluatul şi-a dublat volumul şi este gata pentru p...
Bucătărie
31 aug. 2016
Pui în sos de lămâie cu măsline
Imaginează-ţi numai nişte bucăţi de pui bine făcute, rumenite, aromate şi fierbinţi! Este că deja îţi plouă în gură? Dar, dacă la toate aceste bunătăţi mai adăugăm şi un sos? Obţinem cea mai bună reţetă de pui în sos de lămâie cu măsline....
Bucătărie
31 aug. 2016
Tartă cu afine şi coacăze roşii
Colorate, aromate şi dulci-acrişoare, fructele pădurii din acest desert îl transformă într-unul deosebit, demn de o masă festivă.
Bucătărie
30 aug. 2016
Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni)
Am mâncat, recent, la o gazdă în 2 Mai, nişte colţunaşi cu carne foarte gustoşi. Ulterior, am aflat, de la gazdă şi a lui soaţă, veniţi de peste Prut, că este vorba de o reţetă rusească, iar colţunaşii cu carne se numesc pelmeni....
Bucătărie
30 aug. 2016
Pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan
Dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi cu un preparat simplu şi delicios, atunci trebuie să încerci reţeta pe care ţi-o recomandăm astăzi, de pulpe cu cartofi la cuptor, cu sos cremos de parmezan. Carnea de pui este moale la interior şi crocantă la ext...
Bucătărie
30 aug. 2016
Prăjitură sfărâmicioasă cu pere
Fructe prin excelenţă ale toamnei, prunele, pot fi preparate în fel şi chip. Numeroase deserturi cu pere ne fac cu ochiul, mai ales celebrele pere în sos de vin pe care le preparăm în fiecare an. Astăzi, la sfârşit de august, avem o nouă reţetă pentr...
Bucătărie
30 aug. 2016
Cum se prepară cea mai gustoasă zacuscă de vinete: secretul gospodinelor pentru un preparat desăvârşit
Sunt pline rafturile magazinelor cu diferite tipuri de zacuscă, dar zacusca de vinete făcută în casă nu are competiţie. Amestecul de vinete coapte cu gogoşari, roşii şi ceapă este o combinaţie care oferă satisfacţie oricărui gurmand....
Bucătărie
30 aug. 2016
Dulceaţa de roşii, deliciu pentru zilele de toamnă: cu ce tip de mâncăruri se poate combina preparatul simplu şi aromat
Pentru iubitorii de reţete exotice, dulceaţa de roşii va deveni cu siguranţă o provocare. Cu un gust ieşit din comun, preparatul va impresiona musafirii prin textura unică şi gustul aparte....
Bucătărie
30 aug. 2016
Chec cu mac. Reţetă fără zahăr
Dacă vrei un desert prietenos cu silueta, încearcă neapărat şi această reţetă de chec cu mac, în reţeta fără zahăr.
Bucătărie
29 aug. 2016
← Pagina 71
Pagina 73 →