Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart
0Martha Stewart ne recomandă o versiune light a spaghetelor bolognese. Ce ne-ar convinge să prepară această reţetă ai ei? Carnea tocată de pui, ţelina şi roşiile. La final vei obţine o mâncare extrem de savuroasă.
Spaghete bolognese cu pui. Reţeta Marthei Stewart – Ingrediente
2 linguri ulei de măsline extra virgin (mai mult pentru stropit)
1 ceapă mică, tăiată fin
1 tijă de ţelină, tăiată fin, plus frunze de ţelină pentru servire
2 morcovi potriviţi, curăţaţi şi tocaţi
sare
piper negru măcinat
450 g carne tocată de pui
3 linguri pastă de tomate
120 ml vin alb sec
180 ml lapte integral
400 g roşii întregi de la conservă, în suc propriu, pasate
450 g paste (tagliatelle, pappardelle sau fettuccine)
Pentru servire
parmezan ras, după gust
nucşoară măcinată, opţional
Află cum se prepară această reţetă de spaghete bolognese pe clickpoftabuna.ro.