Noul TT, gata pentru Geneva. Audi merge pe mâna unghiurilor drepte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Audi
FOTO Audi

Constructorul din Ingolstadt va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva noua generaţie a modelului TT, un coupe ce mizează pe linii drepte pentru a expune un design mult mai agresiv faţă de generaţia precedentă.

Cea de-a treia generaţie a modelului va experimenta un design mai agresiv ca niciodată şi tinde să aspire la succesul fratelui mai mare, R8, automobil care s-a impus printr-un exterior foarte atrăgător, dar şi performanţe notabile.

Schiţa oficială prezentată de Audi prefaţează un coupe cu mai multe linii drepte, o grilă faţă desenată în conformitate cu linia de design impusă în acest moment în Ingolstadt, precum şi o siluetă mai joasă şi mai dinamică. Având în vedere că noua generaţie va beneficia de platforma MQB, ne aşteptăm la valori mai bune în dreptul capitolelor importante, precum acceleraţie, viteză maximă, consum şi emisii de CO2.

Printre noutăţile tehnologice prezentate odată cu acest model amintim farurile Matrix LED, precum şi un ecram de 12.3 inci pentru sistemul infotainment.

audi tt far

Maşina va intra în producţie şi va fi disponibilă clienţilor în toamna acestui an, în aceeaşi perioadă cu prezentarea versiunii decapotabile, în luna octombrie la Paris. În plus, oficialii Audi au lăsat de înţeles că gama TT s-ar putea îmbogăţi cu o versiune Crossover, bazată pe conceptul Allroad Shooting Brake, prezentat în ianuarie la Detroit.

Auto



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite