Elon Musk susține că a testat blindajul noului Cybertruck cu mitraliera, în „stil Al Capone” VIDEO

0
Publicat:

Elon Musk a spus că a folosit o armă Tommy, pentru a trage asupra noului Cybertruck Tesla. El a susținut că testerii au împușcat vehiculul în „stil Al Capone” pentru a se asigura că este rezistent la glonț. Criticii s-au îndoit rapid de afirmație, spunând că o vor crede abia în momentul când vor vedea videoclipul unui astfel de test.

Noul model Cybertruck este antiglonț FOTO Profimedia
Noul model Cybertruck este antiglonț FOTO Profimedia

Mult-așteptatul Cybertruck de la Tesla este antiglonț - dacă pentru cei care îl cred pe cuvânt pe Elon Musk, scrie Insider.

Într-un clip video, postat vineri de clubul auto oficial Tesla Owners of Silicon Valley pe X (fost Twitter) un Cybertruck argintiu aflat pre-lansare poate fi văzut de-a lungul unei autostrăzi, împânzit cu ceea ce par a fi indentări de gloanțe, de-a lungul părții stângi.

După 10 minute de la postarea clipului și în urma unei revărsări imediate de speculații ale fanilor cu privire la testarea antiglonț, CEO-ul Tesla s-a grăbit să intervină și să le explice utilizatorilor platformei de socializare la ce se uitau.

„Am golit întregul magazin de tobe dintr-o mitralieră Tommy în ușa șoferului, în stilul Al Capone”, a scris Musk, drept răspuns pentru YouTuber-ul Farzad Mesbahi, care a repostat clipul. „Niciun glonț nu a pătruns în habitaclu”.

Speculații despre un posibil fals

În timp ce unii fani au apreciat clipul ca pe un exemplu „incredibil” al inovației, alții nu erau convinși nici de siguranța mașinii, nici de autenticitatea afirmațiilor lui Musk.

Imaginile au devenit virale la doar o zi după ce Musk a afirmat că Tesla „și-a săpat propriul mormânt” cu Cybertruck.

Elon Musk a susținut că testerii au tras cu un pistol-mitralieră Tommy, care folosește, de obicei, un glonț de 45 mm.

„Video sau nu s-a întâmplat niciodată”, a fost răspunsul unui utilizator.

Alții au observat rapid că geamurile mașinii nu aveau, în mod evident, orice daune de testare, în timp ce într-un videoclip de la lansarea Cybertruck în 2019, în geamul s-a spulberat neașteptat în mijlocul unei demonstrații, menite să-i evidențieze durabilitatea.

Musk a susținut la acea vreme că geamul Cybertruck-ului s-a spulberat doar după ce o bilă de oțel a fost aruncată în el, deoarece ușa prototipului fusese lovită de un baros mai devreme în cadrul demonstrației.

Reprezentanții Tesla nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Insider. Primele Cybertrucks urmează să fie livrate luna viitoare.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite