Dacia încearcă să rezolve problemele de schimbare a vitezelor la Sandero 3 și Jogger

0
Publicat:

De la lansarea modelelor Sandero 3 și Jogger, unii proprietari de versiuni cu transmisie manuală s-au plâns că uneori au dificultăți la schimbarea vitezelor. Pentru a îmbunătăți situația, Dacia sugerează să mergeți în service pentru a reprograma computerul motorului.

FOTO Dacia
FOTO Dacia

La Dacia, cutia de viteze manuală reprezintă încă o proporție semnificativă din vânzări, dar unii proprietari de Sandero și Jogger s-au plâns că au avut dificultăți în schimbarea vitezei. Pentru a încerca să remedieze acest defect, Dacia a pus la cale o campanie de service, care are codul intern 0EB3. Este vorba despre toată producția de Sandero 3 și Jogger echipate cu transmisie mecanică de la lansare și până 16 februarie 2024.

Intervenția în service va consta de fapt în reprogramarea calculatorului de injecție dedicat motorului. La prima vedere, acest lucru nu pare să aibă vreo legătură cu cutia de viteze manuală, dar Dacia  a comunicat că până acum ar putea fi trimis transmisiei un cuplu nepotrivit al motorului, ceea ce ar putea perturba schimbarea vitezelor, conform largus.fr. Actualizarea software-ului computerului ar trebui să ajute la evitarea acestui scenariu.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite