Cum va arăta viitoarea Dacia Spring. „Se apropie… fii pe fază!” FOTO

0
Publicat:

Dacia a publicat pe Facebook o poză cu ceea ce pare a fi varianta „facelift” a Dacia Spring, o îmbunătățire a modelului de mașină electrică, ce va fi lansată în 2024, după cum a confirmat anterior vicepreședintele Xavier Martinet. „Se apropie… fii pe fază!”, este mesajul Dacia.

FOTO Dacia
FOTO Dacia

Conform unor surse din piață, la exterior viitorul Spring va suferi în general modificări legate de schimbarea identității vizuale și aducerea acesteia în zona noului Duster și a viitorului Bigster, dar mutațiile masive vor fi din punct de vedere tehnic. În principiu, va crește puterea motorului electric, iar autonomia bateriei va fi puțin extinsă. Orientativ, actuala variantă Dacia Spring poate atinge o viteză maximă de 125 km/h și poate parcurge 230 de kilometri cu o singură încărcare, deci aceste performanțe vor fi lăsate în urmă după facelift, în principiu.

Responsabilii Renault nu trebuie să dea greș cu acesta variantă a modelului electric pentru că Hyundai Casper, rivalul coreean al Dacia Spring, se pregătește să intre pe piața europeană și oferă mai multă autonomie la un preț accesibil. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite