Arta flirtului în 9 paşi simpli: cum să stârneşti interes persoanelor de sex opus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arta flirtului în 9 paşi simpli. FOTO Arhivă
Arta flirtului în 9 paşi simpli. FOTO Arhivă

Dacă flirtul poate părea un pic cam greu, deşi aţi încercat de mai multe ori, iar emoţiile vă trădează de fiecare dată, atitudinea pozitivă şi câteva metodele specifice vă vor ajuta să atrageţi atenţia persoanei care vă este dragă.

Pe lângă metodele tradiţionale de flirt, există moduri diferite, subtile care pot atrage atenţia şi pot face o persoană să ştie că sunteţi cu adevărat interesată de ea. Cu siguranţă a existat măcar o situaţie în care aţi vrut să începeţi o conversaţie, dar nu aţi ştiut cum să flirtaţi fără să fie prea evident ceea ce vă doriţi. Pentru a învăţa arta flirtului, youqueen.com propune câteva metode specifice:

Distraţi-vă împreună

Să începem cu începutul: trebuie să înveţi cum să te bucuri de flirt, aceasta este cea mai importantă parte. Dacă ştiţi ce vreţi, flirtul va arăta foarte natural şi aceasta este exact cheia unei conversaţii uşoare şi fireşti. În loc să analizaţi fiecare mişcare pe care o faceţi, bucuraţi-vă şi nu luaţi lucrurile prea în serios.

Faceţi să pară că totul vine natural

Dacă faci să se simtă că nu depui efort pentru acţiunile tale, vei atrage atenţia în mod pozitiv. Vorbiţi, fiţi amabil, distractiv şi nu vă străduiţi prea mult. Păstraţi contactul vizual şi nu uitaţi să zâmbiţi. Aceste sugestii subtile vor fi mai eficiente şi vor părea naturale.

Fiţi unici

Persoanele de sex opus vor dori întotdeauna ceea ce nu au, aşa că asiguraţi-vă că vă puneţi în evidenţă unicitatea. Astfel puteţi obţine cu uşurinţă atenţia în primele câteva minute. Având o atitudine pozitivă şi afişând încredere în propria persoană, nu numai că vă va face să vă schimbaţi starea de spirit, dar veţi stârni curiozitatea celuilalt. Nu trebuie să fiţi sufletul petrecerii, pur şi simplu încercaţi să vă simţiţi bine şi să vă bucuraţi de moment.

Nu vă fie frică să vă apropiaţi

Tradiţionala „atingere accidentală“ este o modalitate perfectă de a sparge gheaţa şi de a ajunge mai aproape de celălalt. Văzând cum reacţionează la atingerea reciprocă vă va da şi un indiciu despre modul în care se simte, fiind şi cel mai bun truc pentru a duce lucrurile la nivelul următor.

Arătaţi-vă interesaţi de conversaţie

Modul în care vorbiţi cu personelel de sex opus este un aspect cheie al flirtului. Faceţi o conversaţie distractivă şi uşoară şi continuaţi să-i puneţi întrebări, în principiu despre orice, de la viaţa de zi cu zi, până la hobby-urile şi animalele de companie. Cu o conversaţie interesantă şi un limbaj trupesc, îl vei face să uite de tot ce se întâmplă în jur, acesta fiind şi scopul.

Păstraţi misterul

Găsiţi echilibrul dintre a vă arăta personalitatea şi păstrarea secretelor cu privire la propria persoană. Dacă poate vedea unicitatea personalităţii tale, nu va afla totul de la prima întâlnire şi va face totul să vă întâlnească şi a doua oară.

Fiţi conştienţi de frumuseţea şi unicitatea voastră

Înainte de a începe o conversaţie, cheia este să vă simţiţi încrezători şi frumoşi. Începeţi să flirtaţi cu atitudinea că sunteţi exact ceea ce are nevoie şi nici măcar să nu vă gândiţi că nu sunteţi „suficient de bun“ pentru el/ea.

Concentraţi-vă pe limbajul corpului

Cel mai probabil va observa orice gest făcut, aşa că asiguraţi-vă că aveţi un limbaj deschis al corpului. Nu încrucişaţi braţele, deoarece veţi da senzaţia de nesiguranţă. Încercaţi să vă relaxaţi puţin şi să păstraţi mereu poziţia corectă.

Mare grijă la aspectul fizic

Pe lângă limbajul corpului, machiajul poate juca un rol important în captarea atenţiei. Acordaţi importanţa necesară următoarelor 4 aspecte:

Obrajii - păstraţi-vă blushul natural ca o piersică şi încercaţi să staţi departe de nuanţe foarte închise. O cantitate mică de luciu în centrul buzelor, pe care o întindeţi pe toată suprafaţa acestora, va arăta extrem de natural

Gene – genele lungi pot face o diferenţă uriaşă în aspectul general, deci asiguraţi-vă că utilizaţi întotdeauna un rimel potrivit. Puteţi chiar să apelaţi la genele false.

Piele - utilizaţi întotdeauna loţiune sau chiar un ulei special pentru zona gâtului şi umerilor.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite