Weekend fericit pentru antrenorii şi jucătorii români în lume: Olăroiu, lider cu Al-Ahli. Mihai Costea face furori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Olăroiu
Cosmin Olăroiu

Dacă în Spania, Costel Gâlcă a reuşit să ia o gură de oxigen cu Espanyol, în Emirate, doi români sunt pe val în primele două eşaloane.

Gâlcă, victorios după zece meciuri - Duelul echipelor fără victorie de 63 de zile, Espanyol – Deportivo La Coruna, a fost câştigat de trupa pregătită de Costel Gâlcă. Singurul gol al meciului a fost înscris de Asensio (52). Astfel, Espanyol a pus capăt unei serii de zece partide în care a remizat de două ori, a pierdut opt meciuri, având un golaveraj catastrofal: 6-28! „Jucătorii au mare caracter. Le-am spus înainte de meci că trebuie să demonstreze valoarea pe teren şi au făcut-o“, a spus Gâlcă. Espanyol e pe 15, la patru puncte de retrogradare.

Olăroiu, lider în Emirate - Cu şapte etape înainte de terminarea campionatului, liderul s-a schimbat în prima ligă. Al-Ahli Dubai, trupa pregătită de Cosmin Olăroiu, a învins Al-Wahda (3-0) şi a profitat de eşecul suferit de Al-Ain. Al-Ahli are 47 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului 2. Tot în Emirate, dar în liga a doua, Mihai Costea a înscris două goluri pentru Al-Ittihad Kalba în victoria cu Al-Urooba, scor 2-1. În patru meciuri la Al-Ittihad Kalba, Costea a adunat şapte goluri şi patru assist-uri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite